Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 22:13   #3514
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
wiem wiem
nic się, że tak powiem nie posunęło ;>
Przyznaję się, że dopiero wczoraj przeczytałam Twoją relację ze 100 i teraz czekam, co będziesz pisała wiesz o czym
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
no chyba wiem o jaki dżins Ci chodzi
mi się zawsze robiła dziura, nawet w bardzo porządnych spodniach.
ale fakt, że ja spodnie to i po pare lat noszę
Że od telefonu? Mi o raz pierwszy

House jest fajny, nie marudzić, mi tam się niektóre rzeczy podobają. Ostatnio kupiłam sobie taki zwykły czarny sweter, długi, ze sporym dekoltem (przy okazji: tak pokazuję się rodzicom i tata: "chcesz z takim dekoltem chodzić?", a mama: "przecież i tak tam nic nie ma " i się cieszy głupio ). Po praniu jest taki sam. Ogólnie wszystkie housowe rzeczy wydają mi się w miarę w miarę jakości
Ale jak ja H&Mu nie znoszę zawsze wejdę, obejdę cały, upewnię się, że nie ma nic fajnego i po 2 minutach jestem na zewnątrz a nie przepraszam, mam dwie pary fajnych krótkich spodenek, jeden takie białe szorty i krótkie spodenki sportowe mają fajne, takie zwykłe, króciutkie biodrówki. Ale te swetry, bluzki
Kupiłam sobie w wakacje śliczną koszulę, to teraz do pępka mi sięga jak ja lubię, jak wszystko mi się rozszerza i skraca. Jakby nie mogło odwrotnie

i nie znam żadnego z seriali, o których mówicie
-----
Idę, bo dzisiaj smęcę

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-02-04 o 22:17
parodia jest offline Zgłoś do moderatora