Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 08:15   #212
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

czesc wiedzialam ze sie nie zalapie wczoraj juz na nowy watek al c oz odmeldowywuje sie tutaj (albo odmeldowuje? nie wiem hehe)

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
witam!!

pochwalę się w nowym wątku, że zaliczyłam finanse
super gratuluje

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
myśmy naszą sale pierwszą namierzyliśmy ale ja jej na żywo nie widziałam tylko Tż. W międzyczasie obejrzeliśmy kilka innych (każda miała wady - mniejsze lub większe) i i tak wróciliśmy do tej pierwszej A jak ją w końcu zobaczyłam na żywo to się zakochałam
my ogladalsimy najpierw ta gdzie mialam studniowke ale gosciu porzyjmuje wesela od 200 osob...a pozniej ta nasza i ta juz zostala

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
nie martw się, mój jest taki sam. Dla niego to zerowa różnica, czy kamerzysta będzie taki czy siaki, czy to załatwimy dziś czy za pół roku. Juz się przyzwyczaiłam i po prostu go nie pytam o zdanie, tylko informuję
kurcze to moj Tz to sam mi mowil ciagle to musimy zaltwic tamto itp itd...i nie dal mi spokoju dopoki wszystkiego niepozalatwilismy czasem mnie az wkurzalo to;/ no ale przynajmniej teraz mamy juz z glowy| jeszcze tylko kupic wodke obraczki ubranie no i zalatwic nocleg i przejazd i z glowyy

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem i ja zaraz ide się uczyć :P
A ja z mojego to jestem, aż dumna co do przygotowań... Wszystko musi dokładnie zbadać sam się wypyta o wszystkie szczegóły które mi by nawetdo głowy nie przyszły (jak mieliśmy spotkanie z orkiestrą to się spytał czy będzie mógł pożyczyć płyte jak grają) i ogólnie widze jaki chodzi szczęśliwy jak coś załatwia... hehe A w ten weekend nawet zabrał mnie do jubilerów przymieżać obrączki. Bo chcemy kupić w te wakacje
moj taki sam

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Moj tez nie ma zbyt dobrego gustu, kiedys moj brat mi powiedzial ze M wyciagnelam na ludzi, bo totalnie zmienil styl ubierania!
a moj Tz uwielbia elegancki styl. mi sie podoba nawet ale czasem chcialabym zeby ubral si ena sprotowo no ale jak tak lubi to niech sie tak ubiera ciesze sie ze nie jest dresiarzem albo jak niektorzy faceci co wogole nie przywiazuja uwagi do ubrania

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja bym chciała takie zareczyny
http://chocolissimo.pl/do/item/2003-6PLXXX/ZOSTAMOJON

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

ale Ci dobrze... ja nie pamietam kiedy mogłam sobie pozwolić na % albo pamietam-chyba ostatnio w lipcu 2008
kolezanka dziś do Nl wybyła, poprosiłam ją, żeby mi flugelki przywiozła-znacie to?
http://www.pennenpartyworld.nl/image...547_flugel.jpg
no fajne zareczyny ciekawe kiedy moj sie wkoncu oswiadczy........

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora