Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 08:15   #142
Aangel86
Rozeznanie

Dot.: Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)

Hej!
malutka20068 witaj z nami Ci się uda zaglądaj, czytaj i dziel się sukcesami, to motywuje

Cytat:
Napisane przez Monorola Pokaż wiadomość
a ja wczoraj zgrzeszyłam... i to bardzo, bardzo... mnóstwo słodyczy i innego syfu, w dodatku nie ćwiczyłam....
Dzisiaj nawet nie wchodziłam na wagę... planowałam już jutro ważyć 57 kg ale zaprzepaściłam to chyba.... Mam nadzieje, że w poniedziałek już tyle zobaczę na wadze.... Oby!!
znam ten ból, niestety... ale się podnoszę, wiem, że ubolewanie nad sobą nie daje nic dobrego niczego nie zaprzepaściłaś, najwyżej potrwa to dłużej 2-3dni to przecież niedużo wierzę w Ciebie, że dasz radę i w inne dziewuszki też!

Ja mam kobietki mały problem: mianowicie jadę do TŻ na weekend do domu, no i tam wiadomo... będzie tradycyjne żarcie... jak mam powiedzieć jego mamie, że nie chcę kotleta, ziemniaków czy tego, tamtego i owego.... na śniadanie pewnie będzie chleb, którego nie jadam... na kolację podobnie... cholercia...;/ no i będą słodkości... Już ja widzę reakcję jego mamy, taty, siostry i namawianie do jedzenia, bo ja przecież nie muszę się odchudzać ale ja wiem swoje... nie wiem co mam robić

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując