Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fryzjer w Olkuszu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 09:58   #5
doris_24
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer w Olkuszu

Witam,
ja już sprawdziłam troche fryzjerek w Olk. i powiem tak:
-Pani Basia ( na przeciwko Faraona) robi fryzurki w sumie na jedno kopyto, nie robi tego strasznie ale...i plus to że jest tanio, była tam Pani Edytka- naprawde godna polecenia- zrobiła to co chialam bez większego tłumaczenia naprawde rewela - ale niestety jest zaciążona:P;
-na ul. Sosnowej na rogu z Jana Pawła - tam też jest fryzjer- tani ale laski mają zero inwencji twórczej- ciagle pytają czy taka długość, czy tu ściąc itp- a przecież ona jest od tego żeby doradzić, bo jakbym wiedziała w jakiej fryzurze będzie mi dobrze to sama bym się obcinała, a poza tym w prostej fryzurze ( skrócenie grzywki) laska zadała mi 100 pytań i w połowie obcinania byłam wku... i chciałam wyjść ale musiaąłm sie poświecić i mimo jej 100 pytań z***ała mi tą grzywkę.
- aktualnie chodze do Loreala do Iwonki na ul. Kazimierza- jest za***ista, polecam ją bo dziewczyna wie o co chodzi, doradzi bardzo profesjonalnie, a jak wychodze z salonu to buzia mi sie nie przestaje usmiechac bo tak suuuper wygladam, wizyta kosztuje okolo 50 zł ale w tym jest mycie, obcinanie, modelowanie - dodam że uzywają profesjonalnych kosmetyków wiec byc moze jest troszke drozej, ale jak wychodzisz to czujesz sie bardzo dobrze- a o to chyba chodzi dziewczyny?? zeby czuc sie fajnie.
Pozdrawiam i zycze pieknych fryzor.
doris_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując