Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 12:46   #3531
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
mogłabyś i mi wysłać?

czeeeść
troche sie nie odzywałam ale podczytywałam chociaż, nie mam siły na pisanie.. czeka mnie tydzień pełen sprawdzianów a ja mam dodatkowy tydzień ferii ;/ od środy leże w łóżku z gorączką i mi niedobrze, wszystkie mięśnie mnie bolą. chciałam iść do lekarza dziś to już nie ma miejsc i mam przyjść w poniedziałek
do poniedziałku przecież jeszcze 3 dni. matko.
nie żartuj.
to choćby ktoś umierał to nie przyjmą bo nie ma miejsc?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

O, słyszałam o tym kierunku, nawet mi się podobał.
Do Poznania idzie na to ?
Czy w Gda jest ?

Bo ta mata jest, to nie trzeba.
Ale w większości jest.

w Gdańsku jest tylko neurobiopsychologia, ale to prawie to samo.
a na kognitywistykę składa do Poznania

w Gdańsku na GUMed nie liczą fizyki od dwóch lat
liczą tylko chemię i bio na R.

jeeeja, byłam w bibliotece.
dzieciaki jak śmiesznie poubierane
same księżniczki praktycznie.
Jedna taka słodka była w żółtej sukienuni do kostek, a taka blondyneczka.. no świetna

w wczoraj w kinie jedno dziecko dostało ataku padaczki.
i wiecie co wam powiem? że dzieciaki są naprawdę mądre.. bo jeden z chłopców (10 lat) zajął się tym, co miał atak (POPRAWNIE udzielił mu pierwszej pomocy) , a drugi przybiegł do mnie i do Pani Bożenki powiedzieć, że coś się dzieje. Mądre dzieciaki.

a dzisiaj poszłam to mnie wyprzytulali
i ooooo.

była u mnie P., dała mi numer do faceta, który organizuje wyjazdy do Niemiec na ... pieczarki.. i tylko dla kobiet.
na umowie ma się 2600 euro na dwa miesiące pracy nieźle.
tylko dla mnie bez sensu zupłenie.. bo wyjazd 29 czerwca..
a co ja caly czerwiec będę robić? na miesiąc mnie nikt do pracy nie weźmie.. a siedzieć w domu też bez sensu..

no,ale pomyślę.
zakwaterowanie dają, żarcie też.
więc całość dla Ciebie.. jak dla mnie wystarczająco żeby się utrzymać później na studiach z małą pomocą rodziców.

a z drugiej strony wolałabym w jakiejś knajpie na starówce w Gda pracowac.. tylko .. nie mam doświadczenia, więc nie wiem czy warto sobie zaprzątać głowę.

stawka to pewnie około 8zł/h, ale napiwki jeszcze się zastanowię, dzisiaj z rodzicami pogadam.. i z Tż (chociaż jego zdanie znam.. pewnie nie będzie chciał żebym jechała, bo to aż dwa miesiące).

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora