|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez BeaS
np. czytać wszystkie opracowania lektur.
|
dzień przed maturą wszystkich lektur ?
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
ale może były jakies pomyłki co do leków czy coś w tym stylu
Ale chyba niewiele, bo kiedyś oglądałam na TVN style "66 niezapomnianych..." i tam był cykl z serialami, u wypowiadali sie na temat "na dobre i na złe" i jedna z gwiazd mówiła, że jej/jego mama ogladała na dobre i na złe dlatego, że jest pielęgniarką i chciała się dokształcić
---------------------------------------------------------------------
koleżanka się na mnie obraziła. Nawrzucała mi przez sms i ciśnienie mi podniosła
|
a może, aż tak to nie wnikałam. 
a o co się czepiała ?
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Yyy, tak się tylko pytam, no o co Ci teraz chodzi
|
yyy, mi? o nic 

Cytat:
Napisane przez effciaa16
nie zauważyłam w New Yorkerze jakiegoś "syfu" czy tym podobne. Raczej porządek i wszystko poukładane. Ogólnie bardziej mi chodziło o rzeczy. Niektóre są fajne.
|
już nawet mi nie chodzi o "syf", tylko o to, że oni żadnych ubrań nie trzymają na zapleczu, tylko wszystkie leżą na sklepie, co powoduje, że jest tam... nawalone (inne slowo mi sie nasuwa ).
a jak wchodze do takiego sklepu, gdzie czuje się jak na bazarku to mnie odrzuca i nie mam ochoty nic tam szukac, a iedys go nawet lubilam, bo faktycznie czasem cos tam bywalo fajnego, ale bez szału.
Cytat:
Napisane przez star15
No właśnie - dla zabawy. A powiem Ci, że trochę się wczoraj podszkoliłam i w teorii, i w praktyce. Myślę, że jakbym poszła jeszcze z 3 razy to już by jakoś to było.
Ał, zakwasy ;p ile płaciliście za godz. gry?
A oglądałaś odcinek o tym, jak wyjmował tej uczulonej dziewczynie kleszcza z pochwy? Jeżu.
Wiecie co, na bilardzie było super. jeszcze kilka razy i będę miszczem.
A i chciałam przestrzec przed żelem do mycia Clean&clear.. umyłam. Wysuszyło mi skórę, mam jak papier ścierny. Wczoraj umyłam, w nocy się przebudziłam, tak mnie swędziała buzia i piekła, a dziś mam całą czerwoną i bolącą twarz, aż lekko spuchniętą. Szlag mnie trafia. Chodzę po domu z kilogramem maści z wit.A na twarzy.
|
no na pewno bo to nie jest takie trudne. ale jak ktos chodzi raz na ruski rok, to trudno zeby byl miszczuniem 
normalnie pon-pt do godz 18 jest 50 zł.
ale do 16 jest 50% jak sie wypełni ankietę 
więc 25 
(w weekendy wieczorem jest 120 )
oglądałam (ja każdy widziałam )
o kurna ja już bardzo długo takich żeli nie używam na pewno do wrażliwej cery się nie nadają 
a oprócz maści z wit. A, polecam też maść z nagietkiem, super łagodzi wszystkie podrażnienia 
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Ja już takimi wynalazkami dawno buzi nie myję. Jak pomyślę, że mogłam tymi Garnierami ją przez lata suszyć. 
Teraz to jak myję, to Tin Tinem z Ziai i zazwyczaj mieszam na dłoni z oliwką Hipp, to nie mam ściągniętej buzi po myciu. Bo tak to zawsze miałam, mimo, że mieszana cera.
Czaiłam się na olejek do mycia twarzy z BU, ale jakoś tak to mi pasuje i w dodatku tanio wychodzi, bo jakbym miała w aptece jakieś żele kupować to trochę bym wydała.
A jak mnie moja maść z retinoidami wysuszy to sobie oliwką smaruje, aż się cała świecę, albo żel aloesowy z palomy, po wszystkim innym mnie twarz szczypie.
|
Lubiłam tonik ziai tin tin w ogóle są fajne, takie delikatne. a pomysł z oliwką zapamiętam 
słyszałaś, że Hipp zmienił jej skład 
a apteczny to ja lubię Effaclar, nie wiem ile kosztuje, bo mi mikołaj przyniósł, z 30-40 zł na pewno, ale na bardzo długo starcza.
Ten żel aloesowy Palomy to taki drogeryjny? 
jakiego retinoidu uzywasz/łaś xD ?
Cytat:
Napisane przez martus9191
Ja tez porzuciłam te wszystkie wynalazki na rzecz... mleka, które tu któraś z Was poleciła xD Na mnie działa genialnie wszystkie te chemiczne wyroby się przy tym chowają 
|
własnie ciekawa bylam, czy ktoras jeszcze uzywa 
ja przestałam po kilku dniach, tak jak i przy pierwszym podejsciu pare lat temu - i juz wiem czemu wtedy też przestałam - mimo gładkości skóry w dotyku, jak na nią patrzyłam, miałam wrażenie, że jest taka zaczerwieniona, w jakieś plamki 
zwykły tonik jakoś lepiej działa
|