Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 19:11   #812
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no włąsnie nie wiem jakie tam są tradycje. a jak kase to ile? nie wiem czy przeliczac czy dacpo swojemu
kurcze jakby nie mogli byc w Polsce
kurcze nie mam pojecia ile .. ale ja bym dala w zl ( wkoncu z PL jestescie ) moj chrzesniak ma dopiero roczek takze jeszcze tego nie przechodzilam .. ale z tego co slyszalam to teraz w PL to nawet quady dzeciom na komunie kupuje kurcze ja to dostalam rower i bylam szczesliwa .. za niedlugo to auta beda dostawac

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No wczoraj chcieliśmy wziąść 2 tys, ale nie przyznali mi, ze względu -CHYBA na to, że jestem zbyt młoda
A tż załatwił kase, i postanowiliśmy wziąść te 1200 tylko. No i się udało, a tak to już w 4 bankach byłam i nic... i jeszcze 1,5 godziny stałam i załatwiała mi pożyczkę tak długo... a chcieliśmy kupić tańsze w utrzymaniu auto i sprzedać stare i spłacić od razu tą pożyczkę, bo jest okazja, a tak potrafią uprzykrzyć życie w bankach że szok... Gdyby to było 200 tysięcy złotych to rozumiem, ale 1200 zł

A teść marzył, abyśmy wzięli kredyt hipoteczny... ehe jasne, jak z tak małej kwoty robią problem to co dopiero z 200 tys!!
no dokladnie afere zrobili jak bys cie co najmniej o 200tys prosili ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora