2010-02-05, 18:37
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Salon Madonna w Krakowie - wasze opinie
Cytat:
Napisane przez blossom_hill
Swoja sukienke zamowilam w Madonnie przy Rynku Glownym. Obsluga byla bardzo mila, Pani Agata swietnie doradzila. Sukienke zamawialam we wrzesniu 2009 i od tygodnia wisi sobie w Madonnie. Dzis moja Mama byla ja ogladnac, pozniewaz mieszkam za granica i nie mam takiej mozliwosci. Suknienka byla oryginalnie zapakowana, posiada wszystkie metki, material taki jak obiecano, sliczna  Rozmiar ten co mial byc, uszyta ladnie, czysta, nie pognieciona, nie potargana.
Nie wiem skad takie bzdury na temat tego salonu. Prawie wszystkie moje kolezanki i znajome kupowaly suknie w Madonnie i wszystkie byly zadowolone. Ja rowniez 
|
Byłam na poczau moich poszukiwan w Madonnie i chyba zbyt niepozornie wygladałam, gdyz Pani, którą zapytałam o cene sukienki którą wypatrzyłam w internecie, z grymasem w głosie podała cene (myslała ze 4 tys mnie chyba powali) i jak poprosiłam czy mogłabym ją przymierzyc stwierdziła ze sie sprzedała jakis czas temu. Moze i bym uwierzyła w te słowa, gdybym tam (dwa dni wczesniej) nie była i ją NIE MIERZYŁA!!!
Poprostu z całego zamieszania za pierwszym razem nie zapytałam o cene
|
|
|