2010-02-05, 18:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Cytat:
Napisane przez aanika
A ja właśnie jestem po operacji, jakieś 1,5 cm poszło 
|
Ty dosyć często chyba podcinasz włosy? 
Cytat:
Napisane przez saming
Ale to nie że jeden uniwersytet - ale większość w kraju? Nie jestem dokładnie zorientowana które to, bo aż tak się nie zagłębiałam - ale Lublin, Warszawa, Gdańsk, Łódź, ponoć ten w Białymstoku to też jednak.
|
Lublin, Białystok, Zabrze(Katowice), Poznań, Gdańsk.
Cytat:
Napisane przez saming
noemi - ale tam pisze dalej, że "Osoby ubiegające się o przyjęcie na studia na wybrany kierunek zobowiązane są jedynie do dokonania elektronicznej rejestracji na stronie internetowej UMB oraz opłacenia opłaty rekrutacyjnej (z wyjątkiem kierunku Logopedia z Fonoaudiologią ze względu na dodatkowe egzaminy). Przelewu opłaty rekrutacyjnej należy dokonać po otrzymaniu drogą internetową informacji potwierdzającej rejestrację. Brak dokonania opłaty rekrutacyjnej powoduje wykluczenie kandydata z procesu rekrutacji na studia."
Czyli wg. mnie rejestrujesz się i płacisz, a potem wprowadzasz wyniki. Tak właśnie było w poprzednich latach i popytaj tych, którzy studiują medycynę/farmację - ale przekrój z różnych uczelni i sama zobaczysz, że tak właśnie jest i to niezależne od tego czy zdawałaś maturę wcześniej czy nie.
|
Dokładnie. Płacisz od razu, a przynajmniej tak jest na medycynie(z doświadczenia wiem).
Cytat:
Napisane przez blondyna789
to bez sensu jest w sumie... bo tak naprawdę jak nie ma wyników to co to zmienia? tylko człowiek kasę traci zanim jeszcze zda maturę i ma pewność, że opłaca mu się w ogóle na dany kierunek iść 
|
Skądś uczelnia musi kasę brać, prawda? Co z tego, że dostaje od rządu
|
|
|