Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 20:55   #844
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ostrzegam przez meblami BRW. Brat zakupił ostatnio ławę, stolik pod tv i witryne. Składaliśmy sami, można było szału dostać od ilości śrubek, śrubeczek i wkrętów. Po złożeniu okazało się, że szuflady od stolika rtv są krzywe, nie wygląda to estetycznie, natomiast do witryny nie można włożyć szklanych półek, bo są za szerokie w stosunku do samej witryny. Podejrzewamy, że nie jest to winą montażu tylko złego fabrycznie nawiercenia płyt. Lepiej zamówić meble, które są juz skręcone, przynajmiej widać ostateczny efekt. Brat zgłosił reklamacje, powiedzieli, że przyjadą zobaczyć, ciekawa jestem co powiedzą.
Zainteresowanym meblami BRW polecam naprawdę przemyśeć swój wybór.

Anika nie dziwie się, że mąż ma takie zdanie o tych meblach.
Super fryz

Jestem zdziwiona, że coś takiego się stało, bo sama mam 2 komplety mebli z BRW i jestem bardzo zadowolona. Wszystko pasowało idealnie, śrubki wyliczone, także nic nie brakło, instrukcje do składania bardzo czytelne. A samo składanie mebli to była dla mnie frajda
Także wiecie, jakby któraś z Was miała do montażu meble to polecam się

Mam takie pytanko - ile wydajecie miesięcznie na jedzenie?