Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 09:41   #4102
SweetAmber
Zadomowienie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość

Wstałam, jade na solarium i ide do pracy do rodzicow
musze sobei jakos humor poprawic przed pracą
Wiecie co. zaczełam nosić sztuczne rzęsy bardo czesto a nawet ostatnio na kazde wyjscie, oczywiscie oprocz takich wyjsc jak do sklepu,czy na solarium.
CHodzi mi tu o szkołę czy wyjscia na miasto .
I np dzisiaj zrobilam sobie makijaz : błyszczyk, pomalowane rzesy(bez sztucznych) eye liner ,jasny cien do powiek i lekko przejechalam kredką czekoladową po brwiach (musze isc na poprawkę moich bo juz maja brzydki kolor) fluidu nie nakładalam bo ide na solar,
i tak w sumie spojrzalam w lustro wydaje mi sie ze bez tych rzes juz nie wygladam tak ladnie i w ogole nie podobam sie sobie bez nich, chyba sie uzalezniłam
tez tak czasami macie?:confused :

mialam tez np kiedys tak z solarium.. jak jeszcze chodzilam b czesto,że jak fluid sie odznaczal na mojej twarzy to znaczylo ze jestem za malo opalona i wtedy juz czulam się fee
masakra nie wiem co sie ze mna dzieje ale uzalezniam sie od takich rzeczy jak solarium ,sztuczne rzesy czy sztuczne wlosy, make-up ,przedluzane paznokcie

bez tego czuje sie taka "Goła"

nie wiem czy cos ze mna nie tak czy co
w domu lubie chodzic taka "goła" ale jak mam wyjsc to juz niezbyt.
ojjj ja nie miałabym siły codziennie rano doklejać te rzęsy może kiedyś na clipy wymyślą
Ale w sumie nie dziwie się, bo rzęsy zawsze dają spektakularny efekt.
Z solarium mam tak samo, im bardziej jestem opalona tym więcej myślę o tym ze lepiej tak wyglądam i chcę jeszcze więcej. Z włosami też tak kiedyś było,ale wtedy miałam czarne i doczepy były idealnie dobrane ...

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja tylko na chwilkę, idę zjeść śniadanko i troszkę się pouczyć
Dzień dobry