2010-02-06, 10:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cz. 2
Cytat:
Napisane przez joaa
W ogóle, to niech mnie któraś po japie strzeli czy coś, bo takiej niechęci i kryzysu naukowego to dawno nie miałam. Za diabły mi się nie chce, wręcz gdzieś już tą sesję mam. Byleby to się wreszcie skończyło i mogłabym się wyspać 
|
Skąd ja to znam 
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
ej baby, w ogóle jaką ja noc miałam  .
zasnęłam ze słuchawkami na uszach [wiecie, takie duże słuchawy, a nie takie do uszne  ] i wyszło na to, że przez całą noc słuchałam Eska Rock na komórce.
budzę się jakoś po 6. i akurat trafiłam na moment, w którym Wojewódzki i Figurski dzwonili do sołtysa miasteczka, które zwie się Szyce i się pytali czy jest możliwość aby Borys Szyc założył tam własny bar  Dalej nie słyszałam, bo zasnęłam i śniło mi się, że jeździłam po całym Wrocławiu na rolkach i ciągle się wywalałam na twarz  . nawet babcię odwiedziłam po drodze 
|
Miss, Ty musisz mieć naprawdę bardzo bujną wyobraźnię 
Cytat:
Napisane przez joaa
Jezu, to wszystkie mają tu problemy z żyłami? 
Myśmy też akcję w szkole mieli - Wampiriadę. Zapisałam się, ofk, ankieta wypełniona, czekam w kolejce... i nagle sru! Dzwoni mi w uszach, krew odpływa z twarzy, ja odpływam na krzesło  Nigdy potem nie próbowałam, a i żeby nikt mnie nie próbował namawiać, staram się też utrzymać wagę poniżej pięćdziesiątki, coby im usta ostatecznie zamknąć  Bo więcej tego przeżywać nie chcę 
|
Jak to czytam, to nie mogę usiedzieć na miejscu, trafia mnie coś od razu... Cud, że mi się słabo nie zrobiło Ostatnio w szkole, podczas licealiady w kosza (niedługo bedzie w siatkę ) dziewczyna piłką dostała i mdlała potem. Nie mogłam patrzeć, bo mi słabo było 
Cytat:
Napisane przez Karola20
Ja zaznaczyłam M. Lijewskiego 
Ale zastanawiałam się jeszcze nad M. Jureckim 
No i kilkoma innymi 
|

Cytat:
Napisane przez Karola20
Dobrze, że Stefan nie nosi okularów ta tamta pani 
|

Cytat:
Napisane przez Martita 88
zeby tylko jednego 
noo, zaczniemy od kto sie urodził w styczniu  
|
A Tobie się znowu przypomniało 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
w ogóle to mój plan spóźnienia się nie powiódł... niby przyszłam po 15, ale wcześniej napisał, że się spóźni -.-
ogólnie to achhhhhhhhhh  i mój cały komentarz
ale co z tego jak wiem, że nic z tego nie będzie.
uroczy jest niesamowicie, rozmawia nam się świetnie, ale jest poza zasięgiem..
i wiecie co? mimo iż nie był nigdy w Krk to chciałby tam kiedyś mieszkać 
|
Jeszcze coś z tego będzie 
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
PS Widzialy moją nową notę na FyByLy?
|
Widziały. Nie wiem czy wiesz, ale kocham Twoje wpisy Bardzo mi się podoba taki styl pisania 
Cytat:
Napisane przez ewkaa
Arki moja droga  ja zawsze ale to zawsze czytam Twoje wywody dotyczące strikte siatkówki, czesto gesto zgadzam sie z tym co piszesz i mogłabym Ci przybic piatkę nieraz, ale czasami uzywasz takich słów które są krótko mówiąc niemiłe niestety i czuje sie dziwnie czytając je. Najlepiej ważyć słowa ( i to do każdego skierowane nie tylko do Ciebie) bo to internet i twarzy tu nie widać ii cos tam co ma byc przez Ciebie taktowane jako taki 'kop mobilizujący' do wyrazenia swojego zdania moze byc odebrane jako atak no przynajmniej ja to tak odbieram. Aale dobra nie ciagne tematu.
|
A z tym muszę się zgodzić 
Nadrabiam dalej
|
|
|