Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - ¦LˇSKIE MAMU¦KI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamu¶ki z krwi i ko¶ci :)
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-02-06, 10:44   #345
martucha84
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 438
Dot.: ¦LˇSKIE MAMU¦KI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamu¶ki z krwi i ko¶ci :)

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomo¶ć
Kochane ale rze¶cie naprodukowałay. Ja dzi¶ miałam bardzo napięty dzień i pełen wrażeń. Byłam u gina i będę miała.................... ...................dziewczynkę
wszystko jest w porz±dku, badania też dobre zrobił mi dzi¶ małe połówkowe i wszystko w porz±dku chociaż jeszcze nie widać wszystkiego np. zastawek w serduszku bo one dopiero od 20 tyg. się ujawniaj±. Co do imienia to albo Michalina lub Liliana albo Milenka
gratulacje...

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomo¶ć
Nie wiem czy to przeczucie... ja cały czas mówiłam do brzucha, że musi być dziewczynk± i nie może mieć sisiola
I taka byłam niemal pewna że to się sprawdzi... a przecież byłam skazana na chłopca bo w rodzinie tż nie urodziła się NIGDY żadna dziewczynka. Tż ma brata, on ma syna, ojciec miał braci i oni synów, dziadek miał braci i sami synowie, nigdy żadnej dziewuszki.
No i powiedziałam sobie "pewnie i tak będzie chłopak, trudno".
A tu jednak dzidzia mnie usłuchała. Mam nadzieję, że ten "przeklęty" sisiol się nie ujawni na następnym badaniu bo się wtedy chyba załamię :P
to ja mam to samo... tesciu ma braci moj tezej jest 2 z czterech synow wprawdzie najstarszemu sie teraz cora urodzila.. ale ja sie boje ze jestem genetycznie zaznaczona na chlopcow albo raczej tz jest tez mowie do brzucha corciu niewywin mamusi numeru.. wiec moze poslucha

ejj jak jestem w 13 tyd i 2 dniu to sie mowi ze skonczylam 13 tydzien i leci mi 14 czy dopiero 13 mi leci bo ja nieumiem tego liczyc... z tego co sie zorientowalam to juz 4 miesiac ale jeszcze nie 2 trymestr tak?