Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 11:17   #2926
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Może się uzbierało - bo tam gdzieś przy jej wypowiedzi jest czerwona kartka.

Może coś innego mu zaszkodziło? Albo jakaś grypa żołądkowa?
Mam nadzieję, że będzie ok ...
Za ten wątek o seksie przedmałżeńskim co wklejałaś, tam było sporo czerwonych kartek. Trochę poczytałam i aż mi samej się słabo zrobiło... Nie ma to jak kultura na forum, dopisywanie sobie historii i obrażanie innych. No cóż powinnam przywyknąć, ale jakoś nie umiem.

Chociaż przyznam, że ten obdarty ze skóry lisek też był niesmaczny.... Brrr ja zdecydowanie wolę sztuczne rzeczy.
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
cholera...to wcale nie takie proste..... albo ja nie umiem bajerowac, albo jestem beznadziejna albo na niego nic nie dzial...albo ja na niego nie dzialam.... no nie wiem... poszedl spac...nawet nie gadalismy za duzo....

w kazdym razie w gory z nami w maju jechac nie che na koncert nie pojdzie...w ogole tragedia... nie zwraca na mnie uwagi... jestem beznadziejna, ide spac
Jesteś ładną, fantastyczną dziewczyną! I cichosza!!!!

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Dziękuję

I też jestem ciekawa, za co zablokowali Ilsę... Ale chyba skłaniam się ku wątkowi, do którego link wstawiła Zwies.

Powiem Wam, że miałyście wyjątkowo owocną produkcję jak na piątek Długo mi zeszło na nadrabianiu

A jutro świętujemy w końcu rocznicę i urodziny TŻta, więc pewnie zajrzę też dopiero późnym wieczorem.
To udanej rocznicy kochana, taki piękny staż już macie...
Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
cześć

na poczcie, pierwszy mail

Ja wstałam i będę zakuwac do popołudniowego egzaminu. miałam zrobić to wczoraj , ale pokusiłam się o spotkanie z TŻ... Kciuki zamawiam na 17

no to miłej soboty!
Będą kciuki, będą!!!
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja do Galerii będę jechać w niedzielę, jak mam wolne - muszę kupić sobie bazę ArDeco, bo mi się skończyłaaaaa

A TŻ złożył dzisiaj życzenia, pytał, czy chcę pieniążki, czy prezent wyśmiałam go z tymi pieniędzmi, powiedzialam że prezent. No to podyskutowaliśmy i on po prostu nie ma za grosz pomysłu na prezent. Jak sam stwierdził: "wiem, że chciałabyś pierścionek zaręczynowy, ale to nie wchodzi w grę"
Nooo więc nic nie dostanę, bo on pomysłu nie ma. Jak stwierdził - wszystko mam
A mi się wydaje, że mógłby się wysilić chociaż na kwiatka, którego nie dostałam od 1,5 roku... I w ogóle nie dostałam od niego nigdy prezentu, poza łańcuszkiem bez okazji przeszło 2 lata temu
Ostatecznie powiedziałam, że nie chcę prezentu... Przecież go zmuszać nie będę. Powiedział tylko: "ok, ja też nic nie chcę na żadne okazje "
I dla niego to koniec tematu
W związku z tym czekają mnie te śmieszne walentynki i urodziny i w ogóle - bez niespodzianek
Ehhh szkoda, co to za problem kobiecie prezent kupić. Iść do jubilera po bransoletkę, kolczyki albo kupić jakiś zestaw kosmetyków...
Szkoda no...

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:21
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora