Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 11:35   #2569
klaudiabp
Zadomowienie

Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ee? spoko

dziewczyny, uciekamy!!!
Uciekajcie, uciekajcie! Ja miałam chyba 36 stron!!! 3,5 h nadrabiałam

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
czytały?
''Stephane Antiga nie wystąpi w Meczu Gwiazd z powodu kontuzji. Zamiast niego zagra Martin Sopko. Mikko Oivanen także będzie miał zastępcę - Igora Yudina.''
Szkoda Stefana i Mikko
Yudin Tylko dlaczego Winiaś nie może

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
dziewczyny właśnie dostałam pewną wiadomość na nk:

Witaj! powiedz czy byłabys zainteresowana sesją zdjęciową firmy gatta? płacimy 600zł za dzien zdjęciowy + 20 par rajstop o dowolnie wybranym odcieniu.Sesja odbywa sie w kazdym wiekszym miescie, i jest przeznaczona dla amatorek! czekam na odpowiedź, nawet jesli jest negatywna!

co myślicie o tym? bo ja trochę sceptycznie jestem nastawiona
Wow
I co zrobiłaś?

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
z drugiej strony 20 par rajtuzów piechotą nie chodzi

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
litość? my chyba nie znamy takiego pojęcia
No właśnie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
O 13 mam egzamin żolądek mi wywija koziolki mam łzy w oczach...

Ale jaki mialam sen o ludzie!!!

Śnilo mi się że na jednej hali byl zorganizowany taki meeting z sitkarzamy szczypiorkami i koszykarzami no i bylo tam w ****u 13 zakochanych itp i jakieś pol nagie czirliderki i jak tam weszlam z klasą to pierwsze co zobaczylam mego Lijka i już chcialam podejść ale coś w glowie jakiś glos mowil nie on nie on...
To siedzialam z klasą patrzylam jak sie pomponiary pręża i jakieś tam zawodniczki wojewodzkie rozgrzewaja kilka razy dostalam pilką. I nagle go zobaczylam. Byl tam. Zbynio mój. Serducho mi zabilo a on nagle przybiega do mnie tuli caluje smieje sie mowi 'no juz jestem to byla tylko chwila ale juz jestem z Tobą' Wszyscy na mnie takie galy A mi się w jednej chwili przypomnialo dlaczego na niego czekalam bo razem bylismy tacy szczesliwi. On sie pozniej zaczol rozgrzewac między kibicami a nie ze swoimi bo siedzial ze mną. No i otoczyly nas te pol-nagie bezmozgi z pomponami i ja juz nabuzowana mowie 'jak sobie tu jakaś kokoszke przygruchasz z pomponami to...' nachylilam sie zlapalam go w groźbie za koszulke a on fiknol tak ze ja lezalam pod nim zaczol sie smiać powiedzial jedno slowo 'nigdy' i znowu bylo
Pozniej byl jakies zawody zostalismy podzielenie na grupy kaza mialam kilu swych siatkarzy ogolnie smieszni bylo. Guma byl prowadzącym I nagle byla konkurencja pt 'pokazcie jak kochacie swoich siatkarzy' No i wszyscy zrobili to samo kazda drużyna szturmem ruszyla na swoich opiekunow heh i ich wytulala. A ja mowie do swoich wiecie co bedziemy oryginalni wzięlam Zbyszka i zrobilismy takie coś jak Rachel McAdams i Rayan Gossling kiedy dostali nagrode za the best Kiss ( dla tych co nie wiedzą - stanelismy na 2 koncach sali on podszedl blizej ja sie trche rozpędzialm wskoczylam mu na rece i bylo ) Dostalismy za tą konkurencję 6 ptk na 5 możliwych To ocena Gumy byla. Oglnie sen byl tak piękny! Pelen itp

Nie wiem po co sie budzilam!

Modlcie się za mnie bo TU to tylko Święty Boże pomoże...
Trzymam kciuki za Ciebie, Anię i Karolę
A sen świetny

KONIEC!!!!
Jak tak dalej pójdzie to ja rzucam Wizaż. bo to przechodzi lidzkie pojęcie

A tak w ogóle.... Bal choinkowy przeżyłam Nawet fajnie było Zabawami niepotrzebnie się martwiłam, połowy nie zdążyliśmy przeprowadzić, więc luz, a ja się bałam, ze mam za mało przygotowanych A sorka o dpolskiego powiedziała, że tak przygotowanej choinki w tej szkole to ona jeszcze nie widziała