O 13 mam egzamin żolądek mi wywija koziolki mam łzy w oczach...
Ale jaki mialam sen o ludzie!!!
Śnilo mi się że na jednej hali byl zorganizowany taki meeting z sitkarzamy szczypiorkami i koszykarzami no i bylo tam w ****u 13 zakochanych itp i jakieś pol nagie czirliderki i jak tam weszlam z klasą to pierwsze co zobaczylam mego Lijka i już chcialam podejść ale coś w glowie jakiś glos mowil nie on nie on...
To siedzialam z klasą patrzylam jak sie pomponiary pręża i jakieś tam zawodniczki wojewodzkie rozgrzewaja kilka razy dostalam pilką. I nagle go zobaczylam. Byl tam. Zbynio mój. Serducho mi zabilo a on nagle przybiega do mnie tuli caluje smieje sie mowi 'no juz jestem to byla tylko chwila ale juz jestem z Tobą'

Wszyscy na mnie takie galy

A mi się w jednej chwili przypomnialo dlaczego na niego czekalam bo razem bylismy tacy szczesliwi. On sie pozniej zaczol rozgrzewac między kibicami a nie ze swoimi bo siedzial ze mną. No i otoczyly nas te pol-nagie bezmozgi z pomponami i ja juz nabuzowana mowie 'jak sobie tu jakaś kokoszke przygruchasz z pomponami to...' nachylilam sie zlapalam go w groźbie za koszulke a on fiknol tak ze ja lezalam pod nim zaczol sie smiać powiedzial jedno slowo 'nigdy' i znowu bylo
Pozniej byl jakies zawody zostalismy podzielenie na grupy kaza mialam kilu swych siatkarzy ogolnie smieszni bylo. Guma byl prowadzącym

I nagle byla konkurencja pt 'pokazcie jak kochacie swoich siatkarzy' No i wszyscy zrobili to samo kazda drużyna szturmem ruszyla na swoich opiekunow heh i ich wytulala. A ja mowie do swoich wiecie co bedziemy oryginalni wzięlam Zbyszka i zrobilismy takie coś jak Rachel McAdams i Rayan Gossling kiedy dostali nagrode za the best Kiss ( dla tych co nie wiedzą - stanelismy na 2 koncach sali on podszedl blizej ja sie trche rozpędzialm wskoczylam mu na rece i bylo

)

Dostalismy za tą konkurencję 6 ptk na 5 możliwych

To ocena Gumy byla. Oglnie sen byl tak piękny! Pelen

itp
Nie wiem po co sie budzilam!
Modlcie się za mnie bo TU to tylko Święty Boże pomoże...