Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 11:38   #729
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

hej
HONOLINKA-Szczęścia i miłości na nowej drodze życia. Wszystkie tu trzymamy kciuki i przezywamy

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a co do koleżanki to jakaś chyba zazdrosna jest... ja też uważam tak jak ty że jak się ludzie znają to się znają i już a oni są małżeństwem?
Małżeństwem- taa.....NIE SĄ i przez najbliższe 2-3 lata pewnie nie będą. Bo kredyt na głowie itp.itd. trzeba spłacac samochód, kupić nowy sprzęt i tak sie odkłąda. Szczerze to ja do ślubu równie dobrze mogłabym nie mieszkać z tz-ludzie kiedys tak robili i jakos małżeństw jest wiele szczęsliwych. ale co człowiek to podejście. Tylko mi przykro było, bo mi nikt na wspólne życie nie da,nie dołozy się,nie opłaci studiów jakbym chciała kontynuować itd. no ale...

U mnie zimnoooooooo!!! Ale świeci słonko
Byłam z mamą na zakupach i przechodziłysmy koło salonu gdzie mamy koleżanka sprzedaje. weszłysmy w sumie,żeby sie ogrzać no ale obejrzałam wszystkie kiecki. numer jeden z podobających mi sie a'la hiszpanka 3200 zł. natomiast była tam piękna z falbanami,koronką i kryształami,taka piękna,że jakbym stanela w niej to byscie umarły chyba z blasku ale nie ma zdjęć w necie,wieć niestety nie pokaze. no i ta druga kosztowała TYLKO 5600 ZŁ
Mina mojej mamy-bezcenna