Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 12:39   #2944
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Za ten wątek o seksie przedmałżeńskim co wklejałaś, tam było sporo czerwonych kartek. Trochę poczytałam i aż mi samej się słabo zrobiło... Nie ma to jak kultura na forum, dopisywanie sobie historii i obrażanie innych. No cóż powinnam przywyknąć, ale jakoś nie umiem.

Chociaż przyznam, że ten obdarty ze skóry lisek też był niesmaczny.... Brrr ja zdecydowanie wolę sztuczne rzeczy.

Jesteś ładną, fantastyczną dziewczyną! I cichosza!!!!

To udanej rocznicy kochana, taki piękny staż już macie...

Będą kciuki, będą!!!

Ehhh szkoda, co to za problem kobiecie prezent kupić. Iść do jubilera po bransoletkę, kolczyki albo kupić jakiś zestaw kosmetyków...
Szkoda no...
szczerze, to czytajac ten wątek o wspołzyciu zaczełam sie zastanawiac, czy Ilsa mnie czasem tez od hipokrytek w myslach nie wyzywała... w koncu była ostatnio dyskusja u nas na 'ten' temat..

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

I czytam ten wątek o seksie przedmałżeńskim. Ja też niby chciałam czekać i w sumie czekałam długo,ale... jednak pociąg zawsze był. I nie będę ściemniać,że prawie się z TŻem nie dotykaliśmy ,bo to nieprawda.Były między nami innego rodzaju zbliżenia.Moim zdaniem niemożliwe jest takie czekanie kilka lat do ślubu bez niczego,zero bliskości. Może dziewczynie jest łatwiej,ale nie chłopakom. Przecież naście i 20 kilka lat to szczyt ich możliwości seksualnych i hormony w nich buzują.NO WAY
własnie....