Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"
Cytat:
Napisane przez ejMala
Czarownica każdy ma swoje humorki, zrozum go też. Może jak wcześniej rzadko się widywaliście to on się przyzwyczaił do tego, a teraz jak on ma wolne i codziennie, co drugi dzień się widujecie to może go to troszkę przytłacza? Chce się trochę oderwać i wyjść z kolegami  Racja, nie powinien tak mówić, ale pewnie przeprosi 
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------
Tż przyniósł aparat to zrobię zdjęcie włosów :P albo M. mi zrobi ;p
|
No tak, ja przecież nic nie powiedziałabym na to, że idzie z kumplami gdyby nie fakt, że przed chwilą umówił się ze mną 
Cytat:
Napisane przez fragile 9000
Mala no opracowań lektur szukam
Czarownica  no heloł może mala ma racje ze czuje sie przytłoczony i wgl no ale takie słowa  ja dosyć że byłabym wkurzona to walnełabym focha na maksa .
|
No i strzeliłam focha. Nie odzywałam się do niego w barze.
Cytat:
Napisane przez Enji
helooł ;p
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------
na Twoim miejscu nigdzie bym z nim nie poszła ;/ chuj z nim 
|
No ale jak już się umówiliśmy to wiesz, nie będę go do wiatru wystawiać.
Cytat:
Napisane przez tysiaaa
Czarownica, mnie słowa strasznie ranią.. nie wiem, czy potrafiłabym wybaczyć coś takiego.. nawet jeśli zostało wypowiedziane pod wpływem emocji..
idę porozmawiać z Mateuszem.. kłopoty i problemy nas nie opuszczają.
|
Powiedziałam mu, że mnie zranił tymi słowami. Że na pewno nie poczułam się jak jego dziewczyna, którą kocha i szanuje.
Cytat:
Napisane przez minus
Czarownica ojej  ;/ Kurcze jeśli Ci zależy to prawdopodobnie mu wybaczysz ale ja na Twoim miejscu nie rozmawiałabym z nim przez jakiś czas i czekała na jego kroki. (Kroki nie krok xdd) Ch*j z Toba ? ;/ Uff.
Tysiu 
|
Siedzieliśmy w barze w ciszy. Po 15 minutach zaczął do mnie zagadywać, ale ja powiedziałam, że ma mnie najpierw przeprosić. A on, że ja mam go przeprosić. A ja mówię, że niby za co? A on: nie wiesz? To nie. I foch. Ale po jakimś krótkim czasie powiedział, że mnie przeprasza, że zachował się jak cham itp., itd.
Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie
super!  I Eerie też! Ja osobiście uwielbiam rudy, ale do mojej cery nie pasuje...
Czarownica, przegiął ;( powinien Cię przeprosić za to...
|
Przeposił 
Cytat:
Napisane przez daga0204
Mała, no to obie rude jesteśmy
Czarownica przegiał... i to ostro....
|
Cytat:
Napisane przez Sardelka
hej
Czarownica ojejku ;o ch*j z nim, moim zdaniem powinnaś poczekać, żeby Cię przeprosił, bo ja bym mu takiego czegoś nigdy nie darowała
frag a ja sobie zaraz umyję włoski, posprzątam w domu i idę z przyjaciółmi na jakieś ciacho i do kina xD
Mala, Eerie - uwielbiam rudy 
|
Widać, że żałował tego co powiedział. Nie odzywałam się do niego z 2 godziny chyba 
---------------
Zapomniałam napisać, że po pół godziny od przyjścia do baru, weszli jego koledzy -.-' Nawet mi nie powiedział, że przyjdą. Tak się wkurzyłam, że wstałam i zaczęłam się ubierać. I mówię do niego: ja idę. A on: cześć.
Dopiero jak już byłam w połowie ubrana chyba zobaczył, że nie żartuję i zaczął mnie prosić, żebym została. No i zostałam... Po godzinie oni poszli.
Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:42
|