Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 11:39   #1639
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Dot.: Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
Czarownica każdy ma swoje humorki, zrozum go też. Może jak wcześniej rzadko się widywaliście to on się przyzwyczaił do tego, a teraz jak on ma wolne i codziennie, co drugi dzień się widujecie to może go to troszkę przytłacza? Chce się trochę oderwać i wyjść z kolegami Racja, nie powinien tak mówić, ale pewnie przeprosi

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Tż przyniósł aparat to zrobię zdjęcie włosów :P albo M. mi zrobi ;p
No tak, ja przecież nic nie powiedziałabym na to, że idzie z kumplami gdyby nie fakt, że przed chwilą umówił się ze mną

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
Mala no opracowań lektur szukam

Czarownica no heloł może mala ma racje ze czuje sie przytłoczony i wgl no ale takie słowa ja dosyć że byłabym wkurzona to walnełabym focha na maksa .
No i strzeliłam focha. Nie odzywałam się do niego w barze.

Cytat:
Napisane przez Enji Pokaż wiadomość
helooł ;p

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

na Twoim miejscu nigdzie bym z nim nie poszła ;/ chuj z nim
No ale jak już się umówiliśmy to wiesz, nie będę go do wiatru wystawiać.

Cytat:
Napisane przez tysiaaa Pokaż wiadomość
Czarownica, mnie słowa strasznie ranią.. nie wiem, czy potrafiłabym wybaczyć coś takiego.. nawet jeśli zostało wypowiedziane pod wpływem emocji..

idę porozmawiać z Mateuszem.. kłopoty i problemy nas nie opuszczają.
Powiedziałam mu, że mnie zranił tymi słowami. Że na pewno nie poczułam się jak jego dziewczyna, którą kocha i szanuje.

Cytat:
Napisane przez minus Pokaż wiadomość
Czarownica ojej ;/ Kurcze jeśli Ci zależy to prawdopodobnie mu wybaczysz ale ja na Twoim miejscu nie rozmawiałabym z nim przez jakiś czas i czekała na jego kroki. (Kroki nie krok xdd) Ch*j z Toba ? ;/ Uff.
Tysiu
Siedzieliśmy w barze w ciszy. Po 15 minutach zaczął do mnie zagadywać, ale ja powiedziałam, że ma mnie najpierw przeprosić. A on, że ja mam go przeprosić. A ja mówię, że niby za co? A on: nie wiesz? To nie. I foch. Ale po jakimś krótkim czasie powiedział, że mnie przeprasza, że zachował się jak cham itp., itd.

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
super! I Eerie też! Ja osobiście uwielbiam rudy, ale do mojej cery nie pasuje...
Czarownica, przegiął ;( powinien Cię przeprosić za to...
Przeposił

Cytat:
Napisane przez daga0204 Pokaż wiadomość
Mała, no to obie rude jesteśmy

Czarownica przegiał... i to ostro....
Cytat:
Napisane przez xMalenKaaa Pokaż wiadomość
o Boże , jak dla mnie z tym ; ch*j z Tobą to przegiął i to ostro , nie odzywaj się pierwsza , niech sam to zrobi . przecież nie będzie Ciebie traktować jak jakąś szmatę ( za przeproszeniem ) .

jak na razie to posiedzę w domu i posprzątam , a później idę z ekipą na piwko . w sumie nie chce iść z tą ekipą.. ale co zrobić .

Mała & Eerie ; śliczne kolorki .
Cytat:
Napisane przez Sardelka Pokaż wiadomość
hej

Czarownica ojejku ;o ch*j z nim, moim zdaniem powinnaś poczekać, żeby Cię przeprosił, bo ja bym mu takiego czegoś nigdy nie darowała

frag a ja sobie zaraz umyję włoski, posprzątam w domu i idę z przyjaciółmi na jakieś ciacho i do kina xD

Mala, Eerie - uwielbiam rudy
Widać, że żałował tego co powiedział. Nie odzywałam się do niego z 2 godziny chyba

---------------

Zapomniałam napisać, że po pół godziny od przyjścia do baru, weszli jego koledzy -.-' Nawet mi nie powiedział, że przyjdą. Tak się wkurzyłam, że wstałam i zaczęłam się ubierać. I mówię do niego: ja idę. A on: cześć.
Dopiero jak już byłam w połowie ubrana chyba zobaczył, że nie żartuję i zaczął mnie prosić, żebym została. No i zostałam... Po godzinie oni poszli.

Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:42
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora