Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 11:57   #295
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała podobne, ale kupowała w Tesco. W sumie fajnie wyglądają, ale wydaje mi się, są za mało zabudowane (tzn. że palce będzie widać) i są bardzo płaskie. Nie wiem jak z Tobą, ale mnie zawsze nogi po takich butach bolą, muszę mieć grubszą podeszwę. A w sumie sama też powinnam w jakieś balerinki zainwestować, bo mam jedne, ale one są takie ciężkie, do lżejszych rzeczy nie pasują
Ja mam takie bardzo podobne z Cheerokee - chodzi się w nich jak na bosaka pod stopą czuć wszystkie nierówności terenu, ale ja to bardzo lubię - im bardziej płasko i cienko tym lepiej I uwielbiam płytkie balerinki - jak widać kawałek palców
Myślę, że za taką cenę warto

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że taka cienka podeszwa to się syzbko rozwali. No i chyba ślizgałabym się w nich w szkole.. Poszukam innych prostych
Podeszwa wcale nie jest taka śliska. Jeden sezon wytrzymają na pewno

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
O taka podeszwa http://www.allegro.pl/item908227603_..._kolekcja.html.
Innych ''ulepszeń'' trampek nie lubię Jestem wierna moim zielonym za kostkę oraz zwykłym
Och, trampki najlepsze obuwie
ja całą wiosnę, lato i początek jesieni przechodziłam w takich najzwyklejszych tenisóweczkach: http://www.comparestoreprices.co.uk/...-plimsolls.jpg mam 3 kolory: białe, czarne i czerwone.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jakie macie plany na dzis?
Słodkie lenistwo ferie mam, trzeba korzystać pokój trochę ogranęłam, pół dnia spędzę na Wizażu, później może nadrobie zaległości w Housie (jestem na 10 odc. 5 sezonu), ewentualnie jakieś piwko wieczorem...

otako jest offline Zgłoś do moderatora