2010-02-06, 12:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez lain
z reszta jak sie kupi takiego nierodowodowego psa to nie wiadomo ile w nim rzeczywistej rasy, a ile mieszanca  wiec wlasciwie wychodzi na to, ze dosc sporo placi sie za jakby nie patrzec - kundelka...
ja sie jeszcze babram ze sprzataniem  oj zdecydowanie nie bedzie ze mnie perfekcyjnej pani domu 
|
tez myslę, że raczej płaci sie za kundelki, bo raczej tacy pseudohodowcy nie płacą komus za krycie wykonane przez jakiegoś championa nie mówiąc juz o rodowodzie, bo za to trzeba sporo zapłacić i oddać jednego szczeniaka, dlatego większośc woli rozmnażać pieski bez rodowodu.
Fakt, że rodowód=przeróżne dla nieekspertów śmieszne wymagania, ale dzięki temu eliminuje sie rózne wady genetyczne itp. ale z drugiej strony jakies tworzenie nowych ras i zabawa w krzyżowanie ras tez nie jest do końca fajna, no ale zawsze to lepsze niż pseudohodowla.
A ja bardzo lubie sprzątać, więc ze mnie będzie perfekcyjna pani domu Nawet mam książkę
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Mój TŻ dzisiaj walczy z naprawą klamki od drzwi w samochodzie, bo Mu się urwała, jak były mrozy  A ja walczę z wypięknieniem mojego e-portfolio, żeby powysyłać razem z CV 
|
chcesz ten wzór lm? A z jakiej jesteś branży skoro e-portfolio?Jesteś grafikiem/webdeveloperem?
Własnie tez mam zamiar sobie stworzyć taki e-profil zawodowy
|
|
|