Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 12:04   #1607
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
z reszta jak sie kupi takiego nierodowodowego psa to nie wiadomo ile w nim rzeczywistej rasy, a ile mieszanca wiec wlasciwie wychodzi na to, ze dosc sporo placi sie za jakby nie patrzec - kundelka...

ja sie jeszcze babram ze sprzataniem oj zdecydowanie nie bedzie ze mnie perfekcyjnej pani domu
tez myslę, że raczej płaci sie za kundelki, bo raczej tacy pseudohodowcy nie płacą komus za krycie wykonane przez jakiegoś championa nie mówiąc juz o rodowodzie, bo za to trzeba sporo zapłacić i oddać jednego szczeniaka, dlatego większośc woli rozmnażać pieski bez rodowodu.
Fakt, że rodowód=przeróżne dla nieekspertów śmieszne wymagania, ale dzięki temu eliminuje sie rózne wady genetyczne itp. ale z drugiej strony jakies tworzenie nowych ras i zabawa w krzyżowanie ras tez nie jest do końca fajna, no ale zawsze to lepsze niż pseudohodowla.

A ja bardzo lubie sprzątać, więc ze mnie będzie perfekcyjna pani domuNawet mam książkę

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mój TŻ dzisiaj walczy z naprawą klamki od drzwi w samochodzie, bo Mu się urwała, jak były mrozy A ja walczę z wypięknieniem mojego e-portfolio, żeby powysyłać razem z CV
chcesz ten wzór lm? A z jakiej jesteś branży skoro e-portfolio?Jesteś grafikiem/webdeveloperem?
Własnie tez mam zamiar sobie stworzyć taki e-profil zawodowy