Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 13:26   #1001
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16984590]
A ja dzisiaj kupiłam flanelę bladożółtą w kwiatuszki maleńkie, różowe, bladoliliowe i bordowe. O dziwo, ładnie to na żółtym tle wygląda. A w sklepie panią zszokowałam - jedna flanela byłą w spore kwiaty, ale pasowała mi kolorystycznie, na co pani: no ale takie duże nie nadają się dla dziecka... No to się spytałam: a pani myśli, że dziecku to robi jakąś różnicę? [/QUOTE] Na pewno, noworodkowi zwłaszcza.

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
To zapraszam do mnie...w zamrażarce znajdą się truskawy, no i mleczko też

Fajne ubranka, ogrodniczki superowskie.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Kropka, ja właśnie zanim byłam w ciąży myślałam, jak to musi być fajnie jak Ci tak brzusio dotykają. A teraz po prostu tego nie znoszę
Już kilka razy mi się to zdarzyło i myślałam, że eksploduję. Jedynie dotyk męża sprawia mi przyjemność, ewentualnie mamy i siostry - na tym koniec. Tylko z drugiej strony co tu ludziskom powiedzieć, jak zaczynają macać, co by się nie obrazili
Ja nawet nie dumam jak to powiedzieć, odruch bezwarunkowy, po prostu mnie odrzuca od tej ręki...
Ale pocieszacie mnie... że nie tylko ja tak mam.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora