Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta Beyonce
Wątek: Dieta Beyonce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 14:44   #28
gramwzielone
Wtajemniczenie

Dot.: Dieta Beyonce

Cytat:
Napisane przez Katarzyna_92 Pokaż wiadomość
wiem ze nie jest to zbyt madre ale poprostu chce wygladac duzo lepiej na moich 18 urodzinach nie wiem czy rozumiesz i nie wiem czy sprawia ci przyjemnosc obraznie kogos jesli tak to wyjdz z stad ! jesli ty bylabys taka inteligentna to po przeczytaniu pierszego postu wyszlabys a nie zniechecala mi moj plan ;]milego dnia
Nikt Cie nie obraża, po prostu Twój pomysł jest debilny i dziewczyny starają się Ci to w subtelny przekazać.

Jedyne co zyskasz po tej diecie to faktycznie moze kilka kilogramow mniej, ale przede wszystkim wlosy, skore i paznokcie w fatalnym stanie i wycieńczony organizm i mięśnie dalej jak flaki.

Zastanawialaś się kiedyś czemu masz tą Twoją nadwagę? Bo jesteś leniem. Owszem łatwiej jest głodzić się przez 3 tygodnie, niż ruszyć dupsko i regularnie ćwiczyć oraz jeść przy tym zdrowiej, zamiast leżeć całymi dniami przed telewizorem/komputerem i obżerać się chipsami i słodyczami. I gdybyś pomyślała, no i oczywiście nie była taka leniwa i zaczęła ćwiczyć chociażby od 1 stycznia stosujac jakaś dobrą zdrową dietę na swoją 18 wyglądałabyś nie tylko szczuplej ale i smuklej, zgrabniej i zdrowiej.

A tak jedyne co sobie zafundujesz to wyglądanie jak mały koszmarek na urodzinach - bo wybacz ludzie nie zauważą 3 kg mniej widząc co stało się z Twoją twarzą i włosami.
A po takich zabawach z własnym organizmem bedzie Ci cięzej zrucać kilogramy i nie tyć bardziej.

Reasumując - gdyby Ci rzeczywiście zależało na tej osiemnastce wzięłabyś się za siebie już pól roku temu, a nie obudziła 3 tygodnie przed. Polecam przede wszystkim dietę i przede wszystkim ćwiczenia.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując