Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problemy z cerą,zdjęcia,porady - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-06, 16:53   #4
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dot.: moja historia, moj problem, moje zdjecia

Cytat:
Napisane przez Filizanka_Cappucino Pokaż wiadomość
Na te wągry na nosie radziłabym ci plastry oczyszczające Przyklejasz na mokrą skórę, trzymasz ok. 10 min, odrywasz i już nie masz wągrów Kosztują 12 zł za 6 sztuk.
Jeśli nie chcesz podkładu, to może wypróbuj krem tonujący? Widziałam takie z Nivea (chyba ok. 20zł) i z Ziaji ( mniej niż 10zł). Sama mam z Ziaji i jestem bardzo zadowolona. Usuwa trądzik, nawilża, a przy tym kryje I jest lekki, a tobie ( z tego co widać na zdj) nie potrzeba ciężkiego.
Co do tego, że masz sychą skórę...Możliwe, że nawilżając tym kremem Nivea, zatykasz sobie pory i stąd wągry. Zmień na bambiono! Ma tl. cynku, więc nie powinno być problemów. Do tego jakieś maseczki nawilżające, np. z miodu, albo kupne Albo żel z aloesu też jest rewelacyjny- ja nabyłam w aptece. hamuje stany zapalne ( jakbyś miała krostę) i nawilża, nie zatykając porów. A wchłania się błyskawicznie
Pozdrawiam.

probowalam plastrow Maroin, nic nie dawaly.nie pisalam ze nie chce uzywac podkladu, chodzimi o to ze chce sie bez niego i bez zadnego kremu tonujacego pokazac na ulicy. kremu Nivea pisalam ze uzywalam kiedys, teraz juz go nie stosuje.maseczki stosuje