2010-02-06, 18:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Cytat:
Napisane przez motylek1007
jeśli ja przez dłuzszy czas nie jem mięsa, mam pozniej na niego chcice niesamowitą 
|
Cytat:
Napisane przez n0emi
Ja mam dokladnie tak samo.
Czesto tez zagryzam za slodkie mieskiem...
Najjbardziej lubie mieso wedzone i pieczone mmm
|
Tez tak kiedys mialam, ale wynikalo to z tego, ze po prostu odstawilam mieso i myslam, ze bedzie dobrze - nie bylo. Teraz zanim przeszlam na wegetarianska diete odpowiednio sie doedukowalam i jest dobrze. Poza tym, powiedzmy, ze to chodzi o przekonania, wiec mimo, iz na poczatku tesknilam za miesem, jak raz kiedys sprobowalam to mnie dorzucilo organizm sie przyzwyczail do bezmiesia
Ale moze chodzi w Waszym przypadku o grupe krwi? Czytalm troche o tym (moja przyjaciolka jest "ekspertem") i chyba jednak nie kazdy moze nie jesc miesa. Na szczescie sama mam grupe A i mieso jest dla mnie nie wskazane
Cytat:
Napisane przez dymka
A korzenia pietruszki też nie cierpię, brukselkę zjem, uwielbiam szpinak, pomidory, marchewki, selera i wszystko co zielone 
|
Seler, o fe, korzen piertuchy tez. Za brukselkami nie przepadam, reszte warzyw kocham, najbardziej karczochy 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
dla mnie przekombinowane  i wyglądają jakby się miały rozlecieć 
|
No fakt zbyt solidnie to one nie wygladaja. Ale przekombinowane sa uroczo 
Cytat:
Napisane przez viki1988
moja siostra czasem przez sen tak głośno gada ze słyszę przez ścianę 
|
A co do gadania przez sen i takich tam - moj TZ zacza zapisywac historie jakie tworze podczas snu
Gadam prawie co noc, zasami urzadzam monologi, czasem z kims rozmawiam. Zdarza mi sie plakac (i budze sie na mokrej poduszce placzac dalej, bo cos mi sie smutnego snilo i nie wiem do konca, czy to sie nie zdarzylo naprawde), smiac najczesciej sie wtedy budze bo mam straszny, bardzo glosny smiech Czesto krzycze i dre sie budzac siebie, TZta i zwierzaki.
Z tych gorszych rzeczy to bywam agresywna - bije, szarpie, kopie ludzi ze man spiacych ale nie wszystkich, nie wiem od czego to zalezy, do niektorych sie tule.
Wierce sie okropnie i kradne koldre. Czasami lubnatykuje, ale coraz rzadziej. Kiedys chodzilam i budzilam rodzicow 
A ostatnio nakrzyczalam na kota przez sen. Polozylam sie spac na lekkim azie i cos mi sie musialo poprzestawiac w glowie, bo mowilam o mojego kota ogonACH
|
|
|