Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-07, 13:57   #1036
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Aniusia ale przegięcie z tym transportem. Na każdym weselu na jakim byłam, transport był zapewniony i noclegi. Chyba że ktoś nie chciał to nie korzystał.
A co do zaproszeń...trochę dziwnie kupować jedne dla młodych drugie dla starszych

Karolinusienka co do książki nie umiem ci streścić żeby za dużo nie zdradzić dlatego wklejam ze stronki
Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać...
Dziekuje
Skończe A.christie i zmierzcha i biore sie za marine

co do noclegow, to od strony P bedziemy musieli pozalatwiac jakies noclegi, chyba, ze tesciowie zdaza sie wybudowac, wiec tam beda 3 sypialnie wiec jakies 6os. powinno sie zmiescic u nich z mojej strony bedzie tylko ciotka z wujkiem i corkami przyjezdni,ale ich sie ulokuje u cioci, ktora ma domek i cale Isze pietro wolne wiec sie pomieszcza

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Fajnie, że wszystko na miejscu
Mój Kościół jest oddalony od sali ok.12km, więc transport na pewno załatwimy, a możliwość noclegu jest, ale raczej nie będziemy gościom zapewniać, bo większość jest miejscowa czyli pojadą autobusem, a resztę ulokuje się chyba w domach qurcze nie myśleliśmy nad tym
transport tez zalatwimy cos sie wykombinuje
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora