Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-07, 18:33   #1663
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wczorajszy dzień uważam za baaaardzo udany!!!
Spędziłam w Poznaniu prawie cały dzień, choć miałyśmy jechać tylko rozejrzeć się za butkami Ogolnie bucików nie kupiłam, jednak znalazłam dwie nawet fajne pary, jedne u mnie w mieście, a drugie w Aldo Kupić jeszcze nie kupiłam, bo niby za dwa tygodnie ma być jakaś kolejna dostawa, więc jeszcze się wstrzymam
Poza tym wróciłam z trzema super cudownymi bluzeczkami O dziwo, dwie były wyprzedażowe, bo przypuszczałam, że w Zarze o tej porze już raczej nic nie dostanę, a tu proszę
Wieczorkiem pojechaliśmy na imieniny do Piotrka wujka i powiem Wam, ze się wytańczyłam nawet Impreza naprawdę była super, choć na początku się na taką nie zapowiadała, bo Piotrka ciotka, która siedziała obok mnie non stop mi się darła do ucha i zmuszała do alkoholu Troszkę tego nie rozumiem, bo nie cierpię wódki, a co jestem na imprezie u Piotrka rodziny, to mnie do niej zmuszają Wczoraj powiedziałam, że biorę antybiotyki i nie mogę, więc dali mi spokój Ale impreza naprawdę była fajna i nawet teściowa była super miła W szoku jestem, jak Piotrka rodzina potrafi się super bawić!!! Oni potrafią zawsze znaleźć okazję, żeby sobie potanczyć JUż widzę, co się będzie działo na ślubie Chociaż przeraża mnie ilość alkoholu, jaką potrafią wypić

Ależ Ty masz małe stópki Moja teściowa też ma takie maleńkie, noci rozmiar 35 I cały czas uważa, że ja mam wielkie kajaki, bo noszę 37-38
Butki fajne i jak widać, będą chyba super wygodne, skoro profilują je do Twojej stopy Obcas też jest super, noga się nie będzie tak męczyć. Fajnie, że masz już butki kupione, ja niestety cały czas poszukuję tych idealnych
Z tym Tesco też nie rozumiem o co chodzi!!! Chociaż moja siostra zabrała sie za załatwianie od dupy strony, bo zamiast isć pogadać z jakimś managerem działu alkoholi, to ona rozmawiała na ten temat z jakimś ochroniarzem z Tesco!!!! Ogólnie dał jej namiary na jakąś panią Karolinę, do której ma zadzwonić w poniedziałek do 10:00, bo inaczej to lipa. Ta kobietka twierdzi, że się niby dogadamy w sprawie tej wodki, ale i tak jestem zła na siostrę, bo ten cały ochroniarz chce teraz od nas wódkę za załatwienie sprawy!!! Tak, jakbyśmy mieli mało wydatków!!!!!
Wczoraj byłam jeszcze w Auchan i dostalam numer do jakiegoś managera i ma on zadecydować, czy dostaniemy jakiś ewentualny rabacik Zobaczymy, co mi się uda załatwić

Myszka, wrzućmy już na luz, tak chyba będzie najlepiej. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i każdy będzie go zaciekle bronił, a chyba już wszystko zostało powiedziane. Nie ma sensu się kłocić, kto ma lepiej, kto gorzej. Każda z nas przedstawiła swoje zdanie, każda powiedziała cosik niemilego w kierunku do drugiej i chyba czas zakopać ten wojenny topór
To super, ze mialas udana sobote i widze, ze tez sie obkupilas w bluzeczki tez mysle ze poczekaj sobie na nowa dostawe skoro zadne buciki cie nie powalily na kolana
no ja samej wodki wogole nie pijam i juz to wiedza takze mnie nie zmuszaja jak idziemy w gosci i zawsze jest jakis inny alkohol to mozna jakies drinki porobic
ja bylam wczoraj wybierac kolor materialu na moja kokardke wysylalam tez zaproszenia i pare tez juz rozdalismy a dzisiaj bylismy u tesciow na obiadku, bo sie okazalo ze Lukasz ma do odebrania jakis dzien i przez to mial caly weekend wolny nawet sie nie spodziewalismy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora