2003-07-06, 18:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Re: GC we Wrocławiu :(
Mam dziś nastrój takiś jakiś przez ten deszcz co u mnie pada i powiem złośliwie A co 
testerki puste, bo według moich obserwacji te Panie tym się codziennie w pracy malują 
Kiedyś byłam a Sephorze i Pani bardzo miła i życzliwa zresztą była umalowana zielonym cieniem, zresztą ja bystra jestem i zauważyłam, że wszystkie Panie obsługujące (niezależnie od typu urody ) umalowane były zielonym cieniem i ubrane w czerń ( jakiś Dzień św.Patryka ?? ) i ja mówię do tej Pani, że może to niegrzeczne ale podoba mi się Pani cień, czy mogłaby mi Pani zdradzić jaki to jest, a Pani zaprowadziła mnie do stoiska z kosmetykami Estee Lauder i powiedziała pokazując, to ten Mimo, że nie jestem jakaś tam, i nie oceniam ludzi, to wydaje mi się że chyba one sobie nie kupuja tych kosmetków tylko malują się testerkami albo uzywają tych próbek co niby są dla klientów.
A co do GC w Lodzi nie bedę tam wchodziła, bo ostatnio ogładałam sobie bluzkę (bo przeceny jakieś zrobili), zdjęłam sobie z wieszaka i tak przy lustrze przyłożyłam do twarzy a w lustrze mój wzrok spotkał się z Panią z obsługi, która mnie podglądała wyglądając zza wieszaka 
Okropieństwo 
|
|
|