Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja, on i jego syn...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-07, 21:50   #2
plywok
Zakorzenienie

Dot.: Ja, on i jego syn...

Cytat:
Napisane przez monisiaRaczek19 Pokaż wiadomość
Witam..
Drogie koleżanki muszę się Was poradzić.. Mam chłopaka od ponad miesiąca. Od razu powiedział mi ze ma syna. Powiem Wam, że na początku nie przejmowałam się tym, ale teraz zaczęłam się nad tym zastanawiać czy przypadkiem nie popełniam błędu będąc z nim.On jest starszy ode mnie 6 lat, i uważam że myśli poważnie o życiu więc muszę być pewna czy na pewno chcę dalej z nim być.. Później będzie mi ciężej wykręcić się z tego.. Dla mnie jego syn to mimo wszystko kłopot.. Wiadomo, że jak on jest ojcem, często g0 odwiedza, czasami więcej czasu spędza z nim niż ze mną.. Nie wiem co mam robić.. Mam wielu fantastycznych kolegów, dla których wszystko mówię, ufam im itd. Każdy czeka aż rozstanę się z tamtym. Jednak mimo wszystko nie mogę tego zrobić od tak i co najważniejsze nie wiem czy na pewno chcę tego.. Czy chcę się z nim rozstać.. Nie wiem czy wybrać to co dobre, czy to co łatwe.. Czekam na wasze opinie.
jeżeli cyfra w nicku to Twój wiek i masz 19 lat to jesteś młoda i chyba nie masz takiego samego podejścia do życia jak on. on, który ma już jakaś przeszłość za sobą a wraz z nia i dziecko. dziecko, które jest dla Ciebie już kłopotem. więc jeżeli teraz masz już wątpliwości to porozmawiaj z nim szczerze i powiedz wprost, że jego dziecko jest dla Ciebie zbyt dużą barierą do przeskoczenia. a nie chcesz go zranić i dlatego nie chcesz w to dalej brnąc. i dlatego znajomość chcesz zakończyć teraz.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując