Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blizny potrądzikowe/trądzik-jak usunąć przebarwienia- WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-25, 15:37   #785
@Agulka@
Raczkowanie

Dot.: przebarwienia a laser

Dzięki wielkie za radę...czytałam apropo tego żelu Lirac..zapowiada się że może być skuteczny, jednakże jest drogi i jakoś chciałabym mieć pewność(a jej nie mam) co do pozbycia się tego upiornego przebarwienia(kucze co dziwne to moje przebarwienie jest mało widoczne gdy patrzę na wprost, jednakże widać je gdy się odwracam w bok-jakoś pod kątem)..Myślę właśnie nad tym by spytać się tej mojej dermatolog czy coś słyszała o tym żelu i czy go poleca, bo jeszcze na temat kremów żadnych z nią nie rozmawiałam a może błąd bo tylko o zabiegach...Laseru chcę uniknąć..Nie zrobię go gdy okaże się że pozostają jakies strupki bo wg kilku osób tak jest ale nie wiem czy chodzi dokładnie o ten sam laser, czyli IPL bo są różne typy....Co do filtrów to stosuję 100..Wiesz monigo, że kobity są uparte co do zwalczania takich różnych dziwności i nie będę czekała do jesieni by zacząć to usuwać, gdyż chcę się tego pozbyć do sierpnia...Bardzo bardzo bardzo bardzo.....!!!
@Agulka@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując