Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-25, 16:39   #1207
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Dot.: Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)

Cytat:
Napisane przez warszawianka
Kasiu moze rzeczywiscie ten ktos pomylil posty.
W tym akurat nie bylo nic bezczelnego ani niemilego ale byc moze nie spodobal mu sie inny post i w nim wlasnie to znalazl?
Z tego co tu wkleilas,zacytowalas tak wlasnie wynika-pomylil posty.
z tym, że i w innych postach nie potrafiłam znaleść niekulturalnego zachowania, bezczelnych zagrywek itp
dlatego też na PW chciałam się dowiedziec "o co tak naprawdę chodzi"
czy to poprostu ogólne "nielubienie mnie" [ale wtedy lepiej byłoby to zaznaczyć przyznając karmę] czy może ja mam jakiś inny system oceniania więc chciałam aby ktoś palcem mi pokazał gdzie popęłniłam błąd, gdzie się źle zachowałam, dokładnie wkórym miejscu, w którym punkcie, bo kiedy ktoś mi mówi, zę robię źle, a ja nie zauważam blędu- tego właśnie oczekuję od ludzi - aby pokazali mi gdzie robię źle, tak abym mogła się nad tą konkretną rzeczą zastanowić
a tutaj było tylko "nie dociekaj" "zastanów się" i nawet keidy poprosiłam o konkretny cytat, o to wskazanie palcem - było tylko "wskazałem post, resztę się domyśl, o ile jesteś inteligenta"
co innego, gdybym miała świadomość, że przegrzałam w tym wątku, że zasłużyłam.
samo przyznanie karmy - od tej osoby niewiele mi "dało", bo była to osoba z aż 7 postami, więc niewielką miała moc, jednak zniesmaczyło mnie, jak już pisałam, takie przyznanie karmy "dla zasady" i bez powodu, ale z "wyimaginowanym powodem"
bo jeśli, powtórzę, ta osoba poprostu mnie nie lubi i ulży jej kiedy kliknie na tą karmę - przy moim nicku -- niech i tak będzie, tylko neich poda w komentarzu - bo cię nie lubię, a nie jak to było w tym przypadku, gdzie przez długi czas dociekałam, kilkakrotnie czytałam posty, szukałam tego złego zachowania [bo zazwyczaj lubię i chcę się poprawiać i lubię, gdy pokazuje mi się, gdzie robie błąd, co powinnam zmienić, itd]
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora