Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-08, 22:37   #1194
Darianna25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Dziewczynki, donoszę że z serduszkiem mojej córci wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Boże, co za ulga, jesteśmy z mężem przeszczęśliwi.
Badał nas docent - specjalista od serca płodu, który jest autorem kilku podręczników medycznych na ten temat. Powiedział, że taka lekka niedoczyność serduszka zdarza się bardzo często między 22-25 tc (akurat byłam badana przed 25 tc tydzień temu) i w moim przypadku nie wynika to ani z niewydolności żylnej ani z wad serduszka tylko po prostu ówczesnej niedojrzałości serca Lenki. Na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze. Oprócz tego zbadał dokładnie wszystkie inne części ciała córci i powiedział, że wszystko jest super i że piękny profil twarzyczki Nie wiem po kim, bo mój mąż ma taki normalny a ja swojego nie cierpię Lenka waży 775 gram.
Znowu mogę cieszyć się swoim stanem, juppi
A Wam jak zwykle bardzo dziękuję za wsparcie w tych niełatwych chwilach
No to super

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A mój 8 marca Zrobił mamie prezent na Dzień Kobiet

Ale ja już mam dla niego prezent, czekam tylko na przesyłkę z Polski. Tż dostanie taką książkę na nowy etap życia: http://merlin.pl/Pomocy-jestem-tata-.../1,616393.html
Super prezent. Mój dostał pod choinkę ksiażke Doroty Zawadzkiej :jak być super tatą" i moja corka ja przeczytała i daje mu rady teraz.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora