Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do filtromaniaczek:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-25, 18:29   #2854
Erato
Wtajemniczenie

Dot.: Do filtromaniaczek:)

Cytat:
Napisane przez beoneself
Kurczę, ja już nie wiem co myśleć Zaopatrzać sie na zapas, czy wyluzować A co jak nam łosoś zniknie?

Jeszcze jedna sprawa. Naprawdę nie rozumiem dlaczego te firmy kosmetyczne tak majstrują w składach, i to na niekorzyść

Dzisiaj nałożyłam na twarz mleczko Biodermy, a na to jak zwykle odrobinkę tonującej...
I oto jestem, aby Wam ogłosić, że w składzie tonującej Biodermy też majstrowali
Wcześniej używałam odlanej "starej wersji", dzisiaj pierwszy raz nałożyłam "nową wersję" (Erato )

- nowa ma takie śmieszne czarne kropeczki, jak w cynamonie, ale to tylko w opakowaniu, kropeczki znikają
- rzadsza konsystencja sprawiająca wrażenie "śmietankowatej"
- mniejsze nasycenie koloru, musiałam nałożyć jej trzy razy większą odrobinkę aby moja twarz przybrała po mleczku normalny, ludzki kolor
- mam wrażenie, że ma trochę inny kolor, bardziej ciepły, już nie aż tak indiański

Jak dotąd wszystko pięknie, ale ma też wadę Wcześniej na mleczko (które moja skóra chłonie w wielkich ilościach jak gąbka) nakładałam tonującą i byłam PRAWIE matowa, mogłam wyjść do ludzi, wyglądałam po prostu normalnie... Ta nowa się świeci, bardzo się świeci A myślałam, że się wycwaniłam i już nie muszę skrobiować. Oczywiście po naskrobiowaniu się wszystko jest w porządku.

Ot moja subiektywna, przydługa relacja
A to ciekawe Wiesz, ja wcześniej nie używałam tonującej, tylko krem biały i fluid. Więc nie wiem, co się w tym składzie zmieniło W każdym razie sprawdzałam i ta "nowa" tonująca nie zawiera alkoholu. W przeciwieństwo do nowego "przekombinowanego" fluidu Którego jeszcze nie mam , zużywam stare zapasy
Erato jest offline Zgłoś do moderatora