Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-09, 13:08   #2015
wife_to_be
Raczkowanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a to ja z mama bylam i z TZem, bo mi doradzali sama zakochalam sie w niej jak tylko ubralam i oni tez potem jeszcze dla swietego spokoju obeszlam od razu kilka innych salonow, ale wszystkie inne suknie porownywalismy do tej. nawet jedna pani sie smiala, ze ja juz mam suknie wybrana wiec po obejsciu reszty salonow od razu wrocilismy do Madonny (czyli pierwszego w ktorym bylismy) i ja kupilismy krotka pilka
i nawet lepiej, ze nie mam jej w domu, bo z trojka kotow (w tym jednym z ADHD ) musialabym ja chyba otoczyc drutem kolczastym pod wysokim napieciem zeby nic jej nie grozilo

a to 34 to oczywiscie w ich hiszpanskiej rozmiarowce normalnie mam 36
ja byłam z koleżankami, jako że przebywam w innym mieście niż moja rodzicielka
i byl to ostatni sklep tego dnia (drugiego dnia poszukiwan) ale za to tak mi sie spodobal aze niemal sie trzeslam

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Muszę się Wam pochwalić: mamy załatwiony samochód do ślubu
Koleś nawet nie chciał kasy od nas w ogóle brać, ale tata mu uświadomił, że przecież samochód na wodę nie jeździ i stanęło na stawce 50 zł + flaszka I tak mu pewnie stówkę damy, bo to aż głupio tak mało mu zapłacić

MAD
pozdrawiamy
gratulacje
nad tym to ja sie w ogole nie zastanawialam, w sumie mi to wisi, moze byc ktores z aut naszych rodzicow:P (i pewnie tak będzie, bo mi wisi co to za auto bedzie )

Edytowane przez wife_to_be
Czas edycji: 2010-02-09 o 13:15
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora