Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kuracje kwasowo-retinoidowe: opisy doświadczeń na własnej skórze!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-25, 20:42   #210
Erato
Wtajemniczenie

Dot.: Kuracje kwasowo-retinoidowe: opisy doświadczeń na własnej skórze!

Cytat:
Napisane przez charmider
bardzo prosze napisz coś wiecej na temat łączenia tych obu specyfików, też myślałam o takiej kombinacji ale nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, jezeli już temat był poruszany to prosze nie denerwować się tylko podać odnośnik ponieważ nie udało mi się znależć takiej kombinacji w wyszukiwarce a wątków jak wiadomo jest wiele
charmiderku-kiciu (rozbrajasz mnie tym avatarem ) - ja ten wątek założyłam właśnie w związku z używaniem kombinacji effaclar - acne derm Więc wystarczy przejrzeć tylko ten wątek... No ale niech tam, powtórzę: Effaclar K oraz Acne Derm stosuję na noc na zmianę z Active C LRP (effaclar - active - acne derm - active - itd.) Bardzo sobie chwalę taką kurację, bo nie drażni naczyń. Niemniej jednak czasami trzeba odpuścić i zmniejszyć częstotliwość, bo można się troszkę przesuszyć - vide początek wątku Więc tak sobie kombinuję, że program na lato będzie wyglądał tak, że jedna noc w tygodniu effaclar, jedna acne derm, a w pozostałe coś z wit. C albo jakiś miły nawilżacz. Na dzień tylko filtry, bo jak coś dam pod filtr, to tenże mi się nie wchłania No chyba że zrobię sobie wreszcie wodne serum z wit. C, bo już mam zamówiony kwas askorbinowy...
Erato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując