2010-02-09, 15:02
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
~~ WINTER ~~ 2010 ~~Stradivarius, Terranova, TopShop, Jennyfer, Panterka - u Ather ~~
Wątek nieaktualny
Witam serdecznie![/I][/B]
Nie przedłużając zbytnio wstępu... - po ostatnich porządkach w szafie, znalazłam kilka rzeczy, które chciałabym wymienić i mam nadzieję, że innej Wizażance będą pasowały bardziej aniżeli mi.
Czego szukam w zamian?
Może to być cokolwiek, byleby mnie urzekło na swój sposób, choćby drobnostka, ale są też rzeczy, które chciałabym bardziej, oto krótka lista:
- Wszystko co przydatne na Snowboard
- Długie kolczyki w orientalnym stylu
- Bielizna (tylko nowa) od Secret Possessions
- Nauszniki (czarne lub białe)
- Czarne klasyczne szpilki, r. 39
Pełna Wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404069
Moje rozmiary:
Bluzki: S/M
Spodnie: M
Bielizna: 75C, dół M
Obuwie: 39
Moje zasady:
& Nie odmieniam się, staram się jak najdokładniej opisywać swoje rzeczy, więc będą zawsze zgodne z opisem. Zaś w drugą stronę, jestem konsekwentna, jak się wymieniłam i nawet coś mnie rozczaruje - to już mój problem, a nie drugiej Wizażanki 
& Rzeczy wysyłam priorytetami POLECONYMI i tego samego oczekuje. Ekonomiczny do uzgodnienia.
& Jeśli mam mniej przekupek - wysyłam pierwsza, jeśli więcej, wysyłam po otrzymaniu przesyłki lub po otrzymaniu potwierdzenia nadania.
& Oczekuję, iż rzecz, którą otrzymam z wymiany - będzie zgodna z opisem.
& Zastrzegam sobie prawo do wycofania niektórych przedmiotów z wątku mojej wymiany, ponieważ to nie jest jedyny portal, na którym są ukazane.
[/FONT]
Bardzo proszę o ewentualne odpisywanie na moje posty w tym wątku.
Na wszelkie dodatkowe pytania, chętnie odpowiem.
Serdecznie zapraszam ! 
Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2011-03-29 o 10:10
|
|
|