Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-09, 20:33   #77
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VIII

Witam dziewczynki dawno nie udzielałam się w tym wątku, ale dziś nadszedł ten dzień zdałam cieszę się jak nie wiem co
W ogóle to już byłam zrezygnowana bo był to już 6 egzamin i włożyłam w to już tyle kasy że w głowi się nie mieści. Kurs robiłam 2lata temu i kompletnie nic nie umiałam i dopiero w zeszłym roku wzięła się za to znalazłam dobrego instruktora który wszystkiego mnie nauczył nie obyło się na oblaniu na górce czy na łuku. Życzę wam wszystkim takiego uczucia jak ja dziś miałam po egzaminie dosłownie cały dzień wyglądam tak
Trzymam kciuki za wszystkie zdające

Cytat:
Napisane przez pixelka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
przyłączam się do wątku Mnie niestety jutro czeka kolejny (6) egzamin aż się boję jazdy w takich warunkach na drodze, bo rok temu zaczynałam kurs i nie było takiej pogody więc nie jestem przyzwyczajona do jazdy w warunkach 'ekstremalnych'. Cały czas mam jednak nadzieje, że jutro obudzę się z gorączką, albo z czymś takim i nie będę musiała jechać na egzamin Chciałam sobie zrobić przerwę w zdawaniu, ale jestem pod presją rodziców i tż, dlatego tak niechętnie do tego podchodzę Trzymajcie kciuki jutro, proszę
Kochana dasz radę mogę od siebie dodac że w trakcie egzaminu nie patrz na czas wtedy szybciej zleci. Ja dziś też byłam zrezygnowana bo też to był 6raz jeszcze z samego rana o 7:30 ale udało się. Nie myśl że nie wyjdzie a wtedy pójdzie jak z płatka.