2010-02-09, 22:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa
drcron.. wiem wiem, a najlepsze atrakcje zapewni porodowka hehe 
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------
tak zaczelam dumac kiedy mam sie spakowac... i doszlam do wniosku ze ja nie mam zadnych kapciochow nadajacych sie do szpitala!!!! domowe wszystkie ogromniaste z mordkami zwierzat.... ale pomyslalam zeby moze ladnie wyprac i odswierzyc zwkle gumowe japonki.... sama ni wiem :/
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
A i jeszcze mam pytanko, przegladalam dzis strone szpitala w ktorym zamierzam rodzic...godzinach przyjec itp itd.... czy u was TZ bedzie mogl zostac na noc ?chociazby 1, 2 noc? czy tez o 22 dowidzenia? :/ bo ja jakos bym sie czula pewniej z nim przy boku... kurcze nie pasuje mi to w zaden sposob :/
|
japonki jak najbardziej, bo w nich bedziesz mogla isc nawet pod prysznic, ja tak gola noge w miejscach publicznych staram sie nei stawiac, wiec warto miec takie klapki kapielowe ze soba.tylko ze jak zalozysz skarpetki to potem ciezko zalozyc takie japonki
u mnie w miescie w szpitalach przewaznie sa takie sale gdzie mozna przenocowac tzta, wtedy takie sale sa dodatkowo platne 100-200 zl za dobe.
|
|
|