Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-09, 22:51   #1488
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakieś leki nasenne, które naprawdę działają, ale nie zmulają potem człowieka na cały dzień? Bo już chyba wszystkiego próbowałam, w nocy nie śpię, tylko w dzień
A jest w Polsce Nytol? Ja mam problemy ze snem i po Nytolu śpię jak dziecko, a na drugi dzień czuję się jak nowonarodzona. Występuje w 2 wersjach - ziołowej i nieziołowej są bardzo dobre. Ja zeschizowany człowiek jestem więc jak na mnie działa to znaczy ze jest dobry.
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
38 C. Teraz mam ten pogrubiająca podkręcający, ale wydłużający zdecydowanie lepszy dla mnie

La Roche Posay (czy jakoś tak) apteczne, dla alergików
Fajny TŻ i jeszcze winę na siebie bierze
A to nie używałam.

To TŻta wina bo kiedyś kupowałam perfumy dla niego na urodziny wczymś takim jak Sephora w PL i akurat mieli jakąś akcję, że do każdego zakupu dodawali sporawe pudełeczko wypchane próbkami. Między innymi clinique. W ten sposób zakochałam się w clinique.
Gdyby nie prezent dla niego to nadal używałabym jakiegoś garniera (tfu)
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Niestety to się już od paru lat ciągnie. Ale w sumie od jakichś 3 lat też zaczęłam wszystko bardziej przeżywać, zrobiłam się nerwowa. Ziołowe wypróbowałam już chyba wszystkie na rynku I to działa, owszem, bardzo dobrze, ale tylko przez jakiś czas. Na dodatek szyszki chmielu działają na mnie dołująco, a szkoda, bo nasennie też dobrze działają.
Powinnam iść pewnie do psychiatry, ale niestety dopóki mieszkam z rodzicami, to niemożliwe.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora