2010-02-10, 08:51
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Dziękuje  Będę pisała wymiary. Jeszcze rok temu potrafiłam kupić 85 C  
Gorsenia według sprzedawcy rozciąga się do 88 cm. Kurcze, boję się,że będzie za mały/za duży 
Wymiary  bówd w biuście 94, pod biustem:74 
|
Cytat:
imp18, zmierzyłam się dzisiaj i moje wymiary się zmieniły od czasów ostatniego mierzenia (jakiś miesiąc temu.) Teraz jest 75 i 92,5
Jest w ogole szansa dostać dobry stanik do 50 zł razem z wysyłką?
|
Cytat:
Wymiary z dziś, 7:09  Obwód: 75, biust: 93  , biust pochylając się: 98
La senza ma rozmiarówkę brytyjską, tak ?
http://www.allegro.pl/item917710600_...f.html#gallery
spodobały mi się ten, wychodzi na to,ze mógłby być,tak? 
to ponoć najbardziej zaopatrzony sklep z bielizną w moim mieście 
albo wciskają coś z obwodem 85, bo "tu miseczki większe, a obwód to juz jest mało ważny "
Gdyby nie wizaż-chodziłabym bez stanika, chyba tylko z takimi nalepkami na sutkach 
|
Hm może tak - naprawdę jest marna szansa że trafisz super z biustonoszem za pierwszym razem ...
Z wymiarów wychodzi bardziej 30FF/32E, ale jeżeli w pochyle masz 98 to ja bym chyba jednak została przy 30G i 32F (ze wskazaniem na to drugie )
Możesz faktycznie z la senzy szukać - oni mają dosyć ścisłe obwody i da się tanio upolować na all
A zastanawiałaś się nad ebayem ?
Jest możliwe znalezienie biustonosza do 50zł (chociaz to mało trochę na "uświadomiony" rozmiar niestety), ale trzeba troche się natrudzić a dwa, że na początku to ryzykowne bo nie wiesz jaki rozmiar, jaki fason będzie Ci pasował itp
Ja bym radziła znaleźć jakiś sklep biuściasty z fajnymi przecenami kupić parę staników do 100zł, wybrać coś i reszte odesłać - wiem trzeba mieć kase żeby wogóle kupić, ale to najlepszy sposób. Bo polowania na all często kończą się sprzedażą dalej itp i nie wiem czy więcej kasy nie stracisz w ten sposób niż kupując właśnie w sklepie coś sprawdzonego, lepszego...
jak namieszałam to sorki, ale śpie jeszcze
|
|
|