Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 10:18   #9051
Samiii
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A co w tym dziwnego, że pani dr nie ma strony www? Nie ma, bo nie należy do osób, które muszą się reklamować - najlepszą reklamą są zadowoleni pacjenci
strona internetowa służy głownie informacji - co, gdzie i jak.
nasz doktorek nie ma galerii zdjęć na stronie, bo to jest rodzaj reklamy usług, czy nawet cennika
natomiast wszelkie namiary są i nie trzeba wyszukiwać potrzebnych choćby informacji kontaktowych w dzisiejszych czasach www to chyba norma

Cytat:
Napisane przez sylwiabmw Pokaż wiadomość
Otusz mam wyjściowe 70B przy wzroście 165 i wadze 50kg, są małe.
Byłam wczoraj na konsultacji u dr.Kasprzyka, początkowo wydał mi sie oschły, potem jednak się rozkręciłi był bardzo sympatyczny
Polecił mi okragłe implanty pod miesień(podobno mam ładne piersi i na dzien dzobry odradzał mi operacje
Zasugerował ze najlepiej nadają się do mnie po 240g na każdą...Podobno będzie D?

mi też jeden lekarz dawał max 240cc i miało mi wyjść duże B/małe C z wyjsciowego średniego A - więc Tobie D moim zdaniem nawet z tych większych nie wyjdzie
jak piszą dziewczyny, postaraj się wybrać jeszcze do kogoś na konsultację, żeby potem nie żałować
swoją drogą, jak udało Ci się tak szybko ustalić termin, zwykle dziewczyny czekają znacznie dłużej od konsultacji do op u tego dr..?

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Sory , ale mysle ze taka wypowiedz jest nie na miejscu , masz dowody na 100% zeby tak pisac?
otóż to. nawet nie że jest nie na miejscu, tylko zwyczajnie może się obrócić przeciw wypowiadającemu/piszącemu te słowa..

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:19
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora