2010-02-10, 11:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Żyję Brombusiu i z Adim też wszystko w porządku. Mieliśmy mały kryzys jedzeniowy ostatnio ale na szczęście minął. Ogólnie moje dziecko ładnie śpi w nocy bo jak zaśnie o 21-22 to rano o 5 je przez sen i budzi sie dopiero koło 7. W dzien za to mało śpi i ostatnio jest na etapie stania tzn. cały czas jak się go złapię za rączki to się podciaga i wstaje i chce żeby go trzymać pod pachy a on bęzie podskakiwał normalnie czasem to już wysiadam. Pozatym ukochał sobie pieluchę bez której sie nie może obejść i żuje ją cały dzień a w nocy ściska i z nią śpi.
Mało ostatnio piszę bo nie mam nastroju Cały dzień siedze z Adikiem a jak mąż wróci zpracy to idzie do swojej mamy i siedzi u niej, jeszcze teraz moja mama, tata i siostra przeziębieni więc nie moga zostac z Adim, żebym chociaż do sklepu mogła wyjśc. Mało tego dzisiaj sie okazało, że mój mąż prawdopodobnie straci pracę comnie dobiło 
No i jeszcze moje wszystkie usilne próby odchudzania i diety spełzły na niczym bo na smutki najlepsza dla mnie jest czekolada SZKODA GADAĆ...
Chciałam jeszcze dodać, że jak widzę małą MIRIAM to nie mogę wyjśc z zachwytu nad jej fryzura a z tą spineczką wygląda obłednie.
|
|
|