2010-02-10, 13:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Edycia a co z jakimis szkoleniami? jak ci kiedys pisalam, bedziesz szukac? moze jakies studium , proboj proboj, dzialaj . Moje postanowienie noworoczne o pracy znowu sie przeciagnie, takze u mnie temat pracy tez jest drazliwy. Proboje z innej manki , ale niechce zapeszac i jak sie uda to napisze. Choc to moze potrwac rok . No nic zobaczymy. Czekam na odpowiedz narazie. No mnie trzesie jak moja babcia buja do miasta na zakupy, jak w pl bylam to ja zawsze meczylam ze odwioze przywioze, a ta swoje i niechciala, a schorowana juz jest i ciezko jej . Co do ciasta pierogowego to ja zamilkne haha to byl moj drugi raz jak je robilam. Pierwszy raz robilam na swieta uszka i poszly mi 3 kg maki (jakos ) , tym razem za pierwszym sie udalo. Ja z neta przepis bralam, od kolezanki z gg bo mamy sie pytala i jakosposzlo. Lepiej nich Sniezynka ci da bo ja ejszcze swojego dopracowanego nie mam o. Za to do farszu polecam przyprawy- sol pieprz i papryke ostra wymiata ( tylko cwiartka malej lyzeczki, zeby bylo lekko ostrawo taki smak z charakterkiem )
Kozwa mojego tz-ta pogielo, pojechal do tesco po chleb i piedoly mial wrocic i sniadanie mi zrobic , a go do jasnej nierozepchanej, jeszcze nie ma
|
|
|