Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 13:24   #2012
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Monka jak ja nie mialam bulki do mielonych to namaczalam bulke tarta, przez sitko i wyszly eleganckie.

Odnosnie pracy to sama cos szukam, ale ciezko, ciezko.... Chcialabym juz od sierpnia pracowac, ale co z tego wyjdzie, nie mam bladego pojecia... U mnie w gre wchodzi tylko pol dnia, bo o 13:00 bede musiala dziewczynki odebrac z przedszkoli.

Mojej Olivii pokoj tez wymaga troche pracy, ale jeszcze sie wstrzymuje, bo obie maluja wszedzie gdzie sie da. Sarenka swoje raczki odbija w kazdym mozliwym miejscu, wiec poki co nie ma sensu...

A Ikea uwielbiam, juz dawno nie bylam, musze sie kiedys wybrac...

To sie zdziwia dzisiaj dziewczyny, jak wejda na forum. Ruch sie zrobil, ze hoho.

Tak a propo co u Gosi Szymonek, Gosiuli ???? Monika tez cos zamilkla, Iwona, Djamelka ???? Co u Was dziewczyny ??????

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Edytcia zalezy jakie grube ciasto lubisz na pierogi. Ja lubie srednie, nie za cienkie nie za grube... Wychodzi na ok 60 pierogow.

Ta dziewczynka byla u Olivii na urodzinach i dala jej gre Piotrus Pan, majteczki z Barbie w takiej kosmetyczce jakby (10 szt. ), 2 bluzeczki i nie pamietam czy cos jeszcze...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując