Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 13:47   #2015
monka23
Zakorzenienie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Sniezynka no to grubo ci z zebem pojechalo. Ja jakbym miala szukac pracy to tez w takich godzinach, ale narazie siedze cicho. Ja mialam osatnio dol bo znowu nam remont nie wypalil , ale potem sie pocieszylam ze za rok . Maly ruch jest ogolnie, zima itd a oplaty duze, wiec nie furczena na tz-ta. Jak pooplaca to juz mu oswiadczylam ze bedzie mi dawal tyg np 100f i bede okladac na nastepna zime zeby koszta potem byly mniejsze. No i tak jak napisalas, mi maly tez czasem pobrudzi sciany, teraz drugi szkodnik sie urodzi wiec chyba tak mialo byc . Gdzie ty masz dywan znaczy sie taki na panelach np na srodku pokoju czy na gorze? CO na urodziny nie wiem kup cos i wsio hehe, moze jakies puzzle , jakas bluzeczka , jakies pisaki takie typowo dziewczece , moze jakas ksiazeczka .Ciezko cos kupic jak sie dziecka nie zna, albo poprostu zapytaj jutro mame dziewczynki , na co ma parcie , czy koniki, czy ksieziczki, czy barbi , czy swinka pepe .... Moj np lubi toma i jerrego, pociagi, scooby doo , wiedzac to latwiej cos kupic.

Edycia mojego malego pokoj tez do roboty jest , mamy gladz ale chyba lewa reka kladziona przez praworecznego hehe Mam zamiar mu zrobic pokoj na bialo i na jedna sciane dac tapete , takie grafitti. Chyba kiedys pokazywalam. Ajj juz sie doczekac nie moge i jakis miekka jasna wykladzina. Bo ta tapeta kolorowa zeby mi nie zwariowal, a najlepiej to jakbym miala mozliwosc jakis graficiazy dorwac i im zlecic to na scianie, jakis fajny graf z akcentem pociagowym czy cos . W sumie to mam bagietke swieza haha juz sie moczy dodam troce tartej i wsio i tak z tego .. wiadomo co bedzie

Nie no ide prasowac .Dobrze ze to male ciuszki hehe .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2010-02-10 o 13:48
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując