Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - smaczny.wizaz.pl - beta testy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 15:00   #256
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: smaczny.wizaz.pl - beta testy

Cytat:
Napisane przez 28nana Pokaż wiadomość
w takim razie dla rozładowania napięcia polecam skonsumować

DANIE POKOJU

1) ugotować ( w sensie zalać wrzątkiem ) zupkę chińską " złoty kurczak", odczekać 5 min aż wspaniały kurczakowy aromat wsiąknie w makaron

2) promocyjne parówki z marketu gotujemy ( aż podwoją swoją objętość ) po czym pokrojone w plastry podsmażamy na patelni ( ważne! na niewielkim ogniu )

3) makaron delikatnie przekładamy na patelnię do parówek i podsmażamy minutkę - wlewamy do tego gotowy sos ze słoika " francuski z białym winem"

4) przekładamy na talerz o obficie polewamy keczupem, posypując górę prażoną cebulką ( taką jaką się sypie hamburgery w budkach )

5) podajemy ze szklanką oranżady o bajecznym krwistym kolorze lub energetykiem z serii Dobre I Tanie

SMACZNEGO

ps. danie sama wymyśliłam !
( na słowa uznania czekam do poniedziałku )

mam nadzieję że po konsumpcji już nikt nie będzie miał siły się sprzeczać
Mein Gott!
Spierniczyłaś! Ja bym usmażył te parówki na brązowo w kąpieli z margaryny, potem polał chrupiące paróweczki keczupem siarczyście pikantnym o 10-letnim okresie przydatności do polewania. Sos francuski też kiepsko dobrany, ja ostatnio widziałem sos o składzie tak przyspieszającym trawienie, że nie zdążysz zjeść, jak już sos puka w drzwi na końcu.
Ale pomysł super, musimy zrobić gdzieś antyranking najgorszego żarcia na ziemi

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Natrafiłam właśnie na takiego kwiatka oceniającego przepisy,że się we mnie zagotowało.Krytyka jest sztuką jak wiadomo i w tych ocenach jej nie widze.
I tu mam pytanie czy mam zgłaszać coś takiego do moderacji,czy stawiać tylko minusy przy komentarzu?
Dobiło mnie, że w pikantnym sosie nie dodaje się chili do śmietany. Bo nie smakuje...
Część wywaliłem, resztę zneutralizowałem. Mniamologia pseudokulinarna jakaś...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora