Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 15:54   #1190
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Ja mam Maclarena i jestem bardzo z niego zadowolona. A jaki model masz na oku?
Jesli moge cos doradzic to polecam lepsze modele np. techno xt lub xlr. Roakladaja sie na plasko i coreczce bedzie wygodnie i komfortowo gdyby zasnela na spacerze. Poza tym maja amortyzacje. Osobiscie uwazam, ze xt jest lepszy od xlr bo mniejszy gabarytowo a funkcjonalnosc ta sama.
Ja mam model "4 seasons".

Co do kolek to w nowycj modelach sa one piankowe i duzo sa w stanie zniesc. W razie zuzycia kolek (nie slyszalam osobiscie o takim przypadku ) mozna kupic nowe od producenta. Podobnie jak da sie dokupic folie przeciwdeszczowa gdyby ta ulegla zniszczeniu i koszyk (siatke) na zakupy.
A Maclareny sa solidne, znam przypadki mam, ktore trojke dzieci wozily tym samym Maclarenem, a potem wozek dalej poszedl "w ludzi". Ale w teren to jednak Maclareny sie nie nadaja, daja rade, ale nie jest to gladka jazda. Do komfortu w terenie to potrzeba wiozka terenowego na pompowanych duzych kolach.

Kupujac Maclarena placisz za jakosc, za marke oczywiscie rowniez. Kupilam Maclarena i uwazam, ze byly to dobrze wydane pieniadze.
Gwarancja 100-lenia obejmuje aluminiowe czesci.

Zauwazylam, ze Polki jakos upodobaly sobie wozki Chicco, ciekawy fenomen. Jak widze na ulicy dziecko w wozku Chicco to na 90% mam pewnosc ze polskie.
Myślałam właśnie o modelach techno... Szczerze mówiąc, w Maclarenie zakochałam się po tym jak zobaczyłam go w wersji brązowo-różowej... Dziękuję za opinię, bardzo mi pomogłaś, bo teraz już wiem, że nie chcę innego wózka

Cytat:
Napisane przez passionfruit Pokaż wiadomość
monia, co do tej gwarancji to wcale nie takie bez sensu. Producent dając taką gwarancję obiecuje, że wózek nie będzie się psuł, co jest bardzo istotne.
A nawet jeśli się popsuje (wiadomo 0,001% produktów może się popsuć i to zdarza się nawet najlepszym), to nie spotka Cię taka sytuacja, że patrzysz na gwarancję i się wkurzasz, że masz pecha, bo wczoraj się skończyła.

A to, że rak i żaba nimi jezdzi to chyba też o czymś świadczy prawda? Gdyby był do d*** to nikt by nawet na niego nie spojrzał.
Dokładnie Tak samo pomyślałam

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za opinie Wózek wybrany
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora