Ja mam Maclarena i jestem bardzo z niego zadowolona. A jaki model masz na oku?
Jesli moge cos doradzic to polecam lepsze modele np. techno xt lub xlr. Roakladaja sie na plasko i coreczce bedzie wygodnie i komfortowo gdyby zasnela na spacerze. Poza tym maja amortyzacje. Osobiscie uwazam, ze xt jest lepszy od xlr bo mniejszy gabarytowo a funkcjonalnosc ta sama.

Ja mam model "4 seasons".
Co do kolek to w nowycj modelach sa one piankowe i duzo sa w stanie zniesc. W razie zuzycia kolek (nie slyszalam osobiscie o takim przypadku

) mozna kupic nowe od producenta. Podobnie jak da sie dokupic folie przeciwdeszczowa gdyby ta ulegla zniszczeniu i koszyk (siatke) na zakupy.
A Maclareny sa solidne, znam przypadki mam, ktore trojke dzieci wozily tym samym Maclarenem, a potem wozek dalej poszedl "w ludzi".

Ale w teren to jednak Maclareny sie nie nadaja, daja rade, ale nie jest to gladka jazda. Do komfortu w terenie to potrzeba wiozka terenowego na pompowanych duzych kolach.
Kupujac Maclarena placisz za jakosc, za marke oczywiscie rowniez.

Kupilam Maclarena i uwazam, ze byly to dobrze wydane pieniadze.
Gwarancja 100-lenia obejmuje aluminiowe czesci.
Zauwazylam, ze Polki jakos upodobaly sobie wozki Chicco, ciekawy fenomen. Jak widze na ulicy dziecko w wozku Chicco to na 90% mam pewnosc ze polskie.