Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 18:11   #213
PinkPanterr
Rozeznanie

Dot.: Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :(

Cytat:
Napisane przez Iloncia703 Pokaż wiadomość
Ciesze się, że mogłyście się ze mnie pośmiac, upokorzyc i kpic w najlepsze. To wszystko świadczy o waszej "dojzałości" i "wyższości " nade mną.
Skrytykowałyście mnie i mój "niedojrzały związek", która trwa już ponad 3 lata wiec chyba coś w tym jest nieprawdasz?
Wasze odpowiedzi nauczyły mnie jednogo : aby nie szukac wsparcia na forum wizaż gdyż tu jest wiele sflustrowanych kobiet, które tylko czekają abu sie na kimś wyżyc.

Chciałabym podziękowac niektórym osobą za pomoc są to m.in Panna Asia i Zielona911. Jeżeli o kimś zapomniałam to przepraszam.
Wyprowadze Cie z bledu..
Nie mialam zamiaru Cie tu obrazac, wysmiewac ,ponizac itp. Na poczatku dostawalas przeciez normalne porady,Wizażanki staraly sie jak mogly aby Ci cos uswiadomic. Ty co chwile zmienialas zdanie , a Twoja obojetnosc w tej sprawie stawala sie coraz bardziej widoczna. Ale wybacz kobieto, masz 18 lat prawnie jest pelnoletnia ale do dojrzalosci Ci niestety daleko. Czemu tak twierdze? Od zdania w ktorym napisalas ze "nie wiesz jak zalozylas prezerwatywe byla niedziela i bylo ciemno" (przekrecilam pewnie troche ,ale napewno wiesz o ktore zdanie mi chodzi). No po prostu rece opadaja... ciezko bylo swiatlo zapalic? I teraz nagle twierdzisz ze w ciazy nie jestes na 99% bo zes sobie na kalkulatorku obliczyla. Przestan sie juz tak bulserowac i obrazac nas tutaj tylko zacznij myslec i nastepnym razem uwazaj lub zapal swiatlo..
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuciłam!

3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"

PinkPanterr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując