2010-02-10, 18:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria RavenArt
tym razem tak trochę niebiżuteryjnie , chociaż nie do końca. Pierwszy raz w życiu składałam puzzle dla dorosłych - SAMA .
Nie obyło się bez komplikacji z cyklu "o jak fajnie, nawet zapasowe części dali" "hmmm chyba miała mieć 178 a to jest tej wysokości co ja" "hmmm czemu ten materiał tak leży na ziemi jak go założyłam, na obrazku jest inaczej " Dopiero po chwili zorientowałam się, ze zapomniałam o jednej kondygnacji .
Tak więc, nareszcie mam własne biżutkowe miejsce w pokoju! . Juz mi nic nie zagraca podłogi i nie trzeba uważać, żeby nie potkąć się o koraliki . Większość rzeczy sie zmiesciła, a to najważniejsze. Zostało trochę miejsca na namiot bezcieniowy i oświetlenie do niego, które pewnie już jutro bedę miała w swoich łapkach . Dziś wysłali kurierem.
Efektownie może to nie wyglada, ale liczyła się dla mnie najbardziej pojemność i cena. Walory estetyczne, przy ograniczonym już budżecie (przez moje ostatnie szaleństwa zakupowo-koralikowe) musiały zejść na dalszy plan .
I tak przedstawiam Wam moje 40x70x178cm szczęścia.
Edit: oczywiście podłoga okazała się krzywa i musiałam podłożyć czymś 2 nóżki , na razie prowizorka, jutro muszę coś bardziej profesjonalnego wykombinować
Edytowane przez ravenart
Czas edycji: 2010-02-10 o 18:19
|
|
|