Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub ŻARŁOKÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 19:52   #78
_EnIgMaTyCzNa_
Raczkowanie

Dot.: Klub ŻARŁOKÓW

Witam

Wszamałam:

-owsiankę z garscia p.kukurydzianych i łyżeczka kakaa + łycha sałatki warzywnej w occie(27 kcal/82g )
-kanapka z chlebka razowego na zakwasie z twarozkiem i dwoma plastrami szynki
-żurek na 'kwasie zurkowym', bulionetce i jogurcie nat. z ziemniaczkami, ale ziemniaków nie nakładałam na talerz + łycha sałatki warzywnej w occie jww
-owsiankę z garścią p. kukurydzianych, polane odrobina jog. nat.
-później dwa kubki kakaa, ale wsypałam do nich troche p.owsianych i otręb + p.kukurydziane, a do drugiego same otręby i trochę p.kukurydzianych, za dużo było tych otręb w ostatnim i teraz pękam

Dzis miałam jakos ogromna ochote na płatki kukurydziane, otreby i płatki owsiane oraz kakao ale to jutro sie zmieni

Rano troche porozciagałam sie, ale na wieczór planuje trochę ćwiczeń

Choc czuje sie teraz jak balon, a wszystko czuje w gardle to jestem happy dzis dostałam trzy 5 z polaka co jeszcze sie nigdy nie zdarzyło u mnie w klasie, dzis zajełam prawie pół lekcji polskiego wpadła 5 z wos-u i wgl dzis humorek dopisuje, choc jutro maaasa spr., co godzina lekcyjna...prezentacja na polskiem, p.klasowa z matematyki, wypracowanie na 2h angielskiego, a jutro mam tylko 4 lekcje, więc cały dzien spr.

moya07 panikować? ee.. majonezu zreszta nawet nie lubie, ale co do pączków to sama je będę robic + faworki ale zrobie takie malutkie z róznymi masami, a większe to porobie dla gości może jutro sie skusze na tekiego malutkiego, ale zobaczę, jeśli ochota najdzie to nie odmówie

Pozdrawiam
_EnIgMaTyCzNa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując