2010-02-10, 18:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cześć dziewczyny 
zaszalałyście z pościątkami. Do południa było spokojnie, a potem prosze jak się języki rozkręciły
Katuniu gratuluję Wam i niech Fasolka albo Fasolinek zdrowo się rozwija 
SSR dla Was również gratki  echhh chciałabym jak już dane nam będzie szukać mieszkania, żeby z kredytem też tak sprawnie i szybo i pozytywnie poszło
Martuś mkniesz jak burza z magisterką, ja rok temu o tej porze powtarzałam sobie, że biorę się od przyszłego tygodnia no i zabrałam się jakoś w połowie kwietnia... ciężko było, ale się udało
Ty z tego co kiedyś widziałam na uczelni jesteś u P. K....ń, a ona trzyma rygor przy pisaniu
kolor pokoju bardzo ładny i w zestawieniu z oliwką będzie git jeśli nadal taka jest opcja dla pokoju 
Bzyczko za pracę, żeby się udało
Atomufko super, że z wynikami badań wszystko ok
Żabciu miałam już wcześniej pytać jak zima u Was?? coś pisałaś o kolejnych falach opadów śniegu...
Azzis bezbolesnego rozwiązania...swoją drogą wczoraj pisałam do jednej z moich koleżanek, która w ostatnim czasie została mamą i pytam się jak jak się czuje i wogóle i że pewnie dochodzi jeszcze do siebie jej pewna część ciała, a ta mi pisze, że dwa dni po porodzie dostała takiego powera, że mogłaby góry przenosić i że "tam" już nic ją nie boli robot nie kobieta...ale właśnie takiego samopoczucia Ci życzę
Mona_ja słyszłam, że na takich imprezkach zabawa jest przednia, musiałabym się kiedyś wybrać
Kasiuher za Dominika, żeby wszystko było ok 
Scio rzeczywiście na wątku "Czy mogę być..." są niezłe jazdy można się uśmiać do łez, a swoją drogą to niektóre kwestie są tragiczne, tzn. straszne jest to że można być tak nieświadomym w pewnym wieku i tak gUpim
Maja Twoja propozycja też świetna 
Maggie zuch z Ciebie dziewczyna a z wtopy dałaś czadu
Myszko podobno sny bywają prorocze także szykuj się na dwie kreseczki
|
|
|